Starity

Borzasztó: Damu Roland várandós felesége súlyos alkoholfüggő

2015. december 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap számoltunk be arról, hogy a színész és felesége babát várnak, ám mégsem teljes a boldogság.

hirdetés
Borzasztó: Damu Roland várandós felesége súlyos alkoholfüggő
Fotó: TV2

Egy gyermek érkezése a legtöbb családban hatalmas öröm, és ez alól Damu Rolandék sem képeznek kivételt, ám a Blikk értesülései szerint nagy a baj, ugyanis az ötödik hónapban járó kismama olyan súlyos alkoholfüggőséggel küzd, hogy áldott állapotában sem képes lemondani a szeszes italokról. 

A fent említett lapnak egy olvasó számolt be arról, hogy Edina gyakran részegre issza magát, életmódja miatt pedig Roland is elköltözött tőle, és jelenleg egy színészotthon szolgál a szállásául. A leendő anyuka a családjára való tekintettel hajlandó alávetni magát az elvonónak, ám nem csoda, ha férje aggódik miatta és születendő kislányuk miatt.

Szeretem Edinát, és borzasztóan aggódom, nehogy a kislányunknak valami baja legyen. Három évig minden gondolatom Edina volt a börtönben. Tudtam, hogy ivott, hiszen eleve a pszichiátrián ismerkedtünk meg. Miután kijöttem a börtönből, kiderült, hogy közben is ivott. Féltem a jövőnket, de segítem őt, amiben csak tudom, hiszen szeretem, ő a leendő gyermekem édesanyja

– nyilatkozta Roland a Blikknek, és azt is hozzátette, hogy a mai napig úgy szereti a feleségét, mint a kapcsolatuk elején, ugyanakkor kétségei vannak afelől, hogy egy alkoholista képes-e a gyógyulásra.

Ha születendő kislányunkra, Mayára gondolok, tudom, hogy nem szabadna innom, de beteg vagyok, és bármire képes vagyok az alkoholért. Igen, Roland és a családom többször bevitt az elvonóra, volt, hogy az ügyeletes orvos küldött be. Olyan is előfordult, hogy taxival szöktem haza onnan. Egy józan pillanatomban el akartam vetetni a babát, mert tudtam, hogy mérgezem, ha iszom és dohányzom. Aztán mikor odaértem a kórházba, meggondoltam magam. Akarom a gyerekünket és Rolandot, értük megteszem, hogy befekszem bentlakásos alkoholelvonóra. Már beszéltem a védőnővel is

– vallotta őszintén a fent említett lapnak Edina, és megerősítette azt is, hogy Roland valóban elköltözött közös otthonukból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek