Starity

Így emlékeztek szerettei a néhai Paul Walkerre

2015. december 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. november 30-án szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet a Halálos iramban-filmek sztárja.

hirdetés

Mintha csak tegnap történt volna, úgy ivódott az emlékezetünkbe az a tragikus nap, amikor Paul Walker próbakörre indult barátja Roger Rodas társaságában a férfi 2005-ös Porsche Carrera GT-jével. Az ártatlan szórakozás azonban tragédiába torkollott: az autó fának ütközött, és kigyulladt, utasai pedig a lángok martalékává váltak.

Mindennek már két éve, ám a színész családtagjai, kollégái és rajongói nem felejtenek. Szerettei megható szavakkal emlékeztek a 40 évesen elhunyt színészre, aki a Halálos iramban-sorozat mellett olyan alkotásokban csillgotatta meg tehetségét, mint a Kutyahideg, A csaj nem jár egyedül, a Prérifarkas Blues, A tenger vadjai, A dicsőség zászlaja és a Tökéletes bűnözők – többek között.

A Walker-klán együtt tölti a Hálaadást. Ez egy nagyon nehéz időszak a családunk számára. A család többi részének nevében nem beszélhetek, de az már biztos, hogy Paul öccsei az óceánnál kívánják tölteni a hétvégét – amit Paul is nagyon szeretett –, ez már-már hagyománnyá vált a családban. Cody és Caleb annyi időt töltenek az óceánban, amennyit csak tudnak: kajakoznak, horgásznak, szörföznek és búvárkodnak. Úgy tudom, itt érzik legközelebb magukat a bátyjukhoz

– nyilatkozta néhány napja a színész sógornője, Felicia Walker.

Cody és édesanyja, Cheryl ma részt vesznek egy ROWW-rendezvényen Panamában. Paul korábban hosszan mesélt arról, milyen fontos számára a ROWW-hoz tartozni. Ez volt az egyike azon témáknak, amikről anya és fia utoljára beszélt azon a napon, amikor Paul meghalt

– folytatta Felicia.

Természetesen nemcsak a családtagok, hanem a legközelebbi barátok, így a Halálos iramban-filmek stábja is megemlékeztek a napról, amikor elveszítették testvérükként szeretett barátjukat. 

Nem számít, hol vagy ebben az univerzumban... Mindig a testvérem leszel

– olvashatóak Vin Diesel egyszerű sorai a Facebookon, míg az Instagramon egy kettejüket ábrázoló képet tett ki, melyen Paul szellemként jelenik meg, fölöttük pedig A testvériségnek nincsenek korlátai-felirat olvasható.

Ludacris egy #gonebutneverforgotten hashtaggel kísért képet tett közzé egykori kollégájáról, Tyrese Gibson pedig hosszan boncolgatta, milyen nehéz a szíve még mindig, ha Paulra gondol.

Még mindig nem könnyű... Ma két éve... hogy elveszítettük a testvérünket... Ma csak összekucorodok, és próbálom feldolgozni... Kérlek, továbbra is imádkozzatok a Walker családért és Paul igaz barátaiért, azokért, akik vele töltötték a mindennapjaikat... Ők a legklasszabb, és egyben a legerősebb emberek, akiket ismerek... Haver, tudom, hogy a mennyországból mosolyogsz ránk, és vigyázol mindannyiunkra... #RIH (Nyugodj békében a mennyekben)

– olvashatóak a színész megható sorai. 

 

TYRESE (@tyrese) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek