Starity

Sinead O'Connor élete romokban – kétségbeesetten könyörög családja szeretetéért

2015. december 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sinead O'Connor élete legnehezebb időszakát éli jelenleg, hiszen saját elmondása szerint se munkája, se otthona nincs már, és még szerettei is elfordultak tőle.

hirdetés
Sinead O'Connor élete romokban – kétségbeesetten könyörög családja szeretetéért

Mintha teljesen kifordult volna önmagából Sinead O'Connor, ugyanis egyre inkább Amanda Bynes ámokfutására emlékeztet a viselkedése. Az elmúlt napokban a Facebookon ecsetelte, mennyire tönkrement az élete, ezt pedig tovább tetézte az, hogy volt párjai elszigetelték a gyerekeitől, ami miatt az énekesnő éktelen haragra gerjedt. 

Nemrégiben még arról számolt be, hogy egy írországi hotelben tartózkodik álnéven, és meglepő vádaskodását követően túladagolást követett el. Nem sokkal később már a psziciátriáról jelentkezett, féktelen dühe pedig csak úgy sugárzott a családtagjainak szóló üzenetekből.

Jake, Roisin, Jr., Frank, Donal, Eimear. Soha többé nem akarlak látni titeket. Elloptátok a fiaimat tőlem. Képmutatóan betoltátok a képeteket a kórházba, de amikor felébredtem, már nem voltatok itt, és a hívásaimra sem válaszoltok. Szart sem érek nektek. Halottak vagytok a számomra. Megöltétek anyátokat. Elloptátok a fiaimat. Tizenkét hétig felém se néztetek. Miért kell azt hallanom, hogy idedugtátok a képmutató seggeteket, amikor eszméletlen voltam?? Mostanra meg elmentetek, és a telefont sem veszitek fel? Gyerektolvaj gyilkosok vagytok, soha többé nem akarlak látni titeket, és hallani sem akarok felőletek. Miért látogattok meg, ha ti juttattatok ide???? És hol a francban vagytok most??? Gyilkosok. Hazugok. Képmutatók. Ezek vagytok mindannyian. Mindennek ti vagytok az okai

– olvashatóak a 48 éves énekesnő sorai, aki három fiú és egy lány édesanyja. (Legidősebb fia, Jake 28, Shane 11, Yeshua pedig 8 éves; lánya Roisin pedig a 20. születésnapját ünnepli majd.)

Sinead a fentiekkel alaposan meglepte rajongóit, akik joggal aggódnak az állapota miatt, hiszen valószínűleg az idegösszeroppanás szélén áll. Egy órával ezelőtt újabb, immár nyugodt hangvételű, nyílt Facebook-üzenetben szólította meg volt párjait és gyerekeit arra kérve őket, adjanak magyarázatot a történtekre, mert szüksége van rájuk.

A gyerekeimnek és a családomnak. Bejöttetek a kórházba, hogy lássatok és támogassatok. Aztán itt hagytatok, mire felébredtem, és nem jöttetek vissza. Kérlek, miért csináljátok ezt velem? Szükségem van rátok. Szükségem van a támogatásotokra. Képtelen vagyok kezelni, ami velem történik. Nem tettem semmi olyasmit, amiért ezt a bánásmódot érdemlem. Egyik gyerekemet sem hagytam el!

– olvashatóak Sinead sorai, majd kétségbeesetten kérlelni kezdi őket, hogy látogassák meg:

Jake, Roisin, mindenki. Kérlek. Gyertek, és áruljátok el, miért történik mindez. Gyertek, és mondjátok, hogy szerettek. Gyertek, és mondjátok, hogy akartok engem, és a szíveteken viseltek. Miért hagytatok el, mielőtt felébredtem? Hetekig hiányoltalak titeket. Azt hallani, hogy itt voltatok, és elmentetek, gyötrelmes számomra. Kérlek. Kérlek, szeressetek. Kérlek, gyertek be hozzám a kórházba, töltsetek velem egy kis időt, és segítsetek helyrehozni a dolgokat. Kérlek. Könyörgök nektek. Ne hagyjatok ilyen rémülten és egyedül. Ne kezeljetek úgy, mintha nem lennék szeretve, és semmit sem érnék. Kérlek. Ha még szerettek egy kicsit is, akkor gyertek, legyetek velem, és segítsetek megértenem, mi folyik itt. Még ruháim sincsenek. Semmim sincs. Kérlek. Jake, Roisin. Mindannyiótokat kérem, hogy látogassatok meg, és éreztessétek velem, hogy szeretve vagyok. A büntetés helyett inkább segítsetek. Kérlek, kérlek, könyörgöm, hogy gyertek el, és segítsetek

– írta kétségbeesve az énekesnő.

Arról nem áll rendelkezésünkre információ, hogy mi váltotta ki ezt a hatalmas viszályt a családtagok között, és azt sem lehet egyelőre tudni, hogy Sinead rokonai beadják-e a derekukat, és meglátogatják-e őt, mi azonban reménykedünk abban, hogy így lesz, hiszen legutóbbi üzenete olyan, akár egy végső segélykiáltás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek