Starity

Őrült képi világgal próbálja megdönteni a Gangnam Style rekordját PSY

2015. december 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap tette közzé vadonatúj slágergyanús dalát a Gangnam Style-lal híressé vált PSY.

hirdetés

A mai napig csúcstartó PSY Gangnam Style-ja a YouTube-on, ami eleinte kissé meglepő volt, hiszen koreai sztár korábban soha nem ért el világszerte ilyen átütő sikert. PSY mára már valóságos fogalommá vált, és a mai napig nem tett le arról, hogy meglovagolja elsöprő sikerét, így újra és újra bepróbálkozik egy-egy slágergyanús újdonsággal.

Tegnap tette közzé a Daddy címre keresztelt szerzeményt, melynek kisfilmjében a Gangnam Style-hoz hasonlóan ismét a képi világra helyezte a hangsúlyt. A képkockákon egyaránt láthatjuk önmagaként, csecsemőként és idős emberként, a kaotikus videó azonban ezúttal is a betanulható, bohém táncjelenetekre épül.

Az énekes iránti hatalmas érdeklődést hűen tükrözi, hogy a kisfilm közzététele óta több mint tizenkét millióan voltak kíváncsiak PSY visszatérésére – és ahogy az már megszokott, a like-ok száma most is meghaladja a dislike-okét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek