Starity

Alessandra Ambrosio még mindig lámpalázas, ha a kifutóra kell lépnie

2015. december 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alessandra már végérvényesen beírta nevét a Victoria's Secret képzeletbeli történelemkönyvébe, ennek ellenére a mai napig izgul a fellépései előtt.

hirdetés
Alessandra Ambrosio még mindig lámpalázas, ha a kifutóra kell lépnie
Fotó: Hola Fashion Photoshoot

Alessandra Ambrosio legutóbbi interjújában mesélt arról, hogy még mindig lámpalázas, amikor végig kell vonulnia a kifutókon, és bár közel sem könnyű egy-egy ilyen jelenésre felkészülni, szavaiból azt szűrtük le, hogy felettébb élvezi a munkáját, és profi létére is megmaradt egy két lábbal a földön járó lánynak.

A mai napig nagyon ideges vagyok a show-k előtt. A legutóbbi Victoria's Secret Fashion Show már a tizenötödik volt nekem, és hihetetlenül izgultam, mielőtt végigvonultam volna a színpadon. Éreztem a gyomromban cikázó pillangókat. Arra gondoltam abban a pillanatban Istenem, lökj meg, ha nem indulnék el magamtól! Hónapokig zajlottak az előkészületek, az edzések, a diéta; fokozottan kellett ügyelnünk a bőrünk és a hajunk szépségére, egyszóval mindenre. Ilyenkor az embernek mély lélegzetet kell vennie. Olyan ez, mint a jógában: lélegzel, kimész, megcsinálod, és élvezed a pillanatot

– magyarázta a brazil szépség. Az őt faggató riporter természetesen feltette a kérdést, ami mindannyiunkat érdekelt, nevezetesen, hogy ha egy ilyen profi, mint Alessandra ennyire izgul egy-egy fellépés alkalmával, akkor mi a helyzet az újoncokkal? Idén többek között a 20 éves Gigi Hadidból és a szintén ennyi idős Kendall Jennerből vált VS-angyal. Ők is, akárcsak a többi újonc, gyerekkoruk óta vágytak a megtiszteltetésre, hogy egy ilyen elit körhöz tartozzanak.

Gigi és Kendall nagyon jól teljesítettek a kifutón, már most profik. Több divatbemutatón is részt vettem már velük, egyáltalán nincs szükségük tanácsokra, mert tudják, mit csinálnak. Nagyon aranyosak együtt

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek