Starity

Ennek az alakításnak köszönheti Daniel Radcliffe Harry Potter szerepét

2015. december 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2000 augusztusában kezdődtek meg a Harry Potter és a bölcsek köve forgatásai, ám arról az elmúlt években nem esett szó, hogyan zajlott a szereplők meghallgatása.

hirdetés

Nemrégiben azonban ismét előkerült az a videó, melyen az akkor 11 éves Daniel Radcliffe a kulcskarakter szerepére pályázik – sikeresen. Dant egyébként több tízezer gyerek közül választották ki, a készítőket pedig egyaránt meggyőzte a meghallgatáson, és közülük többen látták, milyen alakítást nyújtott a Copperfield Dávid című minisorozatban egy évvel korábban.

Köztudott, hogy a színész számára a Harry Potter főszerepe hozta meg az áttörést, ám a mai napig sokan azonosítják ezzel a karakterrel annak ellenére is, hogy számtalan más produkcióban kamatoztatta tehetségét azóta.

Idén két filmben láthatták rajongói (Kész katasztrófa, The Gamechangers), de jövőre is tartogat meglepetéseket: február 25-én kerül a mozikba a főszereplésével készült Victor Frankenstein; januárban a Swiss Army Man című kalandfilmben láthatjuk viszont; júniusban pedig a Szemfényvesztők második részének szereplőjeként jelenik meg a mozivásznakon; továbbá 2016-ra várható Imperium címre keresztelt thrillere és a Young Americans vígjáték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek