Starity

Sandra Bullock kétgyermekes anya lett – ezúttal egy kislányt fogadott örökbe

2015. december 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sandra Bullock nem is lehetne boldogabb, hiszen végre lezárult az örökbefogadási procedúra, és hivatalosan is az ő gyermeke lett a hároméves Laila.

hirdetés

A Beépített szépség sztárja immár kétgyermekes édesanya, hiszen ötéves fia, a 2010-ben adoptált Louis mellé egy kislányt is örökbe fogadott. A kis Laila adoptálása három évvel ezelőtt, születésekor kezdődött, ám a procedúra hosszan elhúzódott, amit Sandrának nehéz is volt titokban tartania. 

A kislány Louisianából származik, mielőtt Sandrához került ideiglenes nevelőszülők gondozása alatt állt, mostanra azonban lett egy hely, amit otthonának nevezhet, ezzel együtt pedig egy szerető családot is kapott Sandra, Louis és a színésznő párja, Bryan Randall személyében.

Amikor először volt nálunk, láttam rajta, hogy nagyon meg van rémülve, de szerettem volna, ha tudja, hogy Louis és én nem megyünk sehová, mindig vele leszünk

– elevenítette fel a színésznő, és azt is elárulta, hogy Laila beköltözésével a ház már nem csak Legóval és szuperhősös bábukkal, hanem csillogó, pink színű lányos dolgokkal is megtelt, ő pedig nem is lehetne boldogabb.

Amikor Lailára nézek, nincs kétségem afelől, hogy itt van-e a helye. Abszolút biztos vagyok abban, hogy a megfelelő gyereket választottam a megfelelő időpontban.

A családról egyébként képek is készültek Sandra párjának jóvoltából, melyek a People magazin december 14-én megjelenő legfrissebb számában lesznek megtalálhatóak, és mivel ők a lap címlapsztárjai a hónapban, egy hosszú, gondolatébresztő és szívmelengető Sandrával készült interjú is helyet kap a hasábokon.

Fotó: People Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek