Starity

Lana Del Rey garázsában vert tanyát egy rajongó

2015. december 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő malibui otthona éppen felújítás alatt áll, ezidő alatt pedig számos építőipari munkás tartózkodik a birtokon – egyikük pedig ijesztő felfedezést tett.

hirdetés
Lana Del Rey garázsában vert tanyát egy rajongó

Valamennyien megrémülnénk, ha felfedeznénk, hogy a tudtunkon kívül valaki beköltözött a garázsunkba, így nem csoda, hogy a Lana Del Rey birtokán dolgozó munkások is értesítették a betolakodóról a helyi hatóságokat. A rendőrség kiérkezésekor a gyanúsított már nem tartózkodott a helyszínen, azonban hagyott egy Lana iránt érzett rajongásáról szóló levelet, és a laptopját is ott felejtette, melynek alapján lenyomozhatták hollétét.

Levelét olvasva a rendőrség előtt is nyilvánvalóvá vált, hogy a férfi nem csupán a rajongója Lanának, hanem megszállottan a szívén viseli az énekesnő sorsát. A rendfenntartók egy santa monicai Starbucksban fogták el a 19 éves Zachary Selfet, akit őrizetbe is vettek, kiszabadításáért pedig nem kevesebb mint 150 000 dollárnyi (~ 42.5 millió forint) óvadékot kell fizetnie a férfi szeretteinek.

Az E! Online természetesen megkereste az ügyben az énekesnő sajtószóvivőjét is, de egyelőre se ő, se Lana nem kívánta kommentálni a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek