Starity

Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk”

2015. december 04. 08:08   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bence és Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét. A Playboy Hero jótékonysági kampányhoz csatlakozva a Bethesda Gyermekkórházba látogattak a srácok, ahol a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársaival derítették jobb kedvre a kórház kis lakóit. Bence és Fluor így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.

hirdetés
Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk”

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok. Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Istenes Bence és Fluor Tomi, akik a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatták a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.

Szeretem a gyerekeket és általában hamar megtalálom velük a közös hangot is. Most is így volt, és remélem, hogy ezzel a találkozással sikerült mosolyt csalnom az arcukra és hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat. Van egy kistesóm, akivel igyekszem minél több időt együtt tölteni, vele is sokat bohóckodok, mert hiszek abban, hogy a nevetés sok mindenre megoldás lehet. Hétköznap is próbálok minél többet mosolyogni, és a feszült helyzeteket humorral oldani

– árulta el Istenes Bence, aki vallja, hogy a nevetés a beteg gyerekek számára is nagy segítség lehet. Hasonlóképp vélekedik Fluor Tomi is, aki elmesélte, hogy nem esett nehezükre azonosulni a bohócdoktorokkal.

Mi magunk is bohócok vagyunk Bencével, azért élünk, hogy másokat szórakoztassunk és örülünk, ha nevetnek körülöttünk. A mosolygást csak elkezdeni kell tudni, utána már az egész környezetünk velünk örül

– kezdte Tomi, aki örömmel látta, hogy a bohócdoktorok felnőttként is megőrizték gyermeki énjük egy részét, aminek köszönhetően még könnyebben hangolódnak rá a kicsikre. 

Az egészben az a legszebb, hogy ha jókedvet adsz, akkor a gyerekek azonnal viszonozzák. Egy apró gesztusért, kedvességért is rendkívül hálásak

– magyarázta a rapper.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek