Starity

A The Biebers lesz az Imagine Dragons előzenekara

2015. december 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint egy hónap van hátra az Imagine Dragons magyarországi fellépéséig – a Las Vegas-i csapat a napokban választotta ki előzenekarát: a srácok választása a The Biebersre esett.

hirdetés

Tavasszal számoltunk be arról, hogy a 2014-es Sziget Fesztiválon adott fellépése után ismét hazánkba látogat a Dan Reynolds vezette világhírű csapat, hogy ezúttal egy fergeteges arénakoncert keretein belül szórakoztassa a magyar közönséget.

A napokban adta hírül a Live Nation, hogy a csapat a The Bieberst választotta előzenekarának, melynek élén nem kisebb személy, mint Puskás Peti áll, és olyan slágereket tudhat magáénak, mint a Sorry, a Dance vagy a Stay – többek között.

Az Imagine Dragons frontembere egy, a YouTube-on közzétett videóval jelentette be, hogy a január 20-án a Papp László Budapest Sportaréna-beli fellépésen hazánk egyik legnépszerűbb csapatával áll majd színpadra. Természetesen a The Biebers is megosztotta a videót, melyet a Hatalmas boldogság szavakkal kommentált a Facebookon.

Ha nem szeretnél lemaradni 2016 egyik legjobban várt produkciójáról, ne késlekedj beszerezni jegyedet, melyre itt van lehetőséged!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek