Starity

Amy Poehler csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

2015. december 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas megtiszteltetés, ha egy híresség csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán. Amy Poehler maga sem tudja felfogni, hogy az ö neve is felkerült a legnagyobb sztárok nevei mellé.

hirdetés

Meghatódva mondott beszédet a tegnapi átadó során Amy Poehler, melyben azt taglalta, mennyire hálás a családjának és barátainak, amiért ma az lehet, aki. Köszönetnyilvánításában arról is szót ejtett, hogy legvadabb álmaiban sem remélte, hogy egyszer az ő neve is felkerül olyan sztárok nevei mellé, mint Bryan Adams, Christina Aguilera, Tim Allen, Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn – többek között.

Két tanár lányaként felnőve nagyon keveset tudtam Hollywoodról vagy Los Angelesről, és soha nem is jártam a Hírességek sétányán. Nem ismertem senkit, aki színész vagy író lett volna. Meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer itt lehetek. Tényleg. Hatalmas megtiszteltetés ez a számomra

– magyarázta a színésznő, aki pályafutása során olyan remekművekben csillogtatta meg a tehetségét, mint a Városfejlesztési osztály, a Bébi Mama, Anyámon a tanárom vagy Az ítélet: család, de számtalan rajzfilmsorozat és mesefilm karaktereinek is kölcsönözte a hangját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek