Starity

Élő adásban tetoválták a One Direction szépfiúját

2015. december 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban vendégeskedtek a One Direction-srácok a James Corden vezette The Late Late Showban, melynek keretein belül tetkó rulettet játszottak a műsorvezetővel.

hirdetés

A játék lényege az volt, hogy az előzetesen összeállított, piros dobozok közül kellett választaniuk a srácoknak anélkül, hogy tudták volna, mi lapul benne. A mágikus kis szörnyetegek ugyanis egy szót rejtettek: négy dobozban a Biztonságban vagy volt olvasható, míg az ötödikben a Tetkó szerepelt, vagyis aki utóbbit választotta, kénytelen volt egy tetoválással gazdagabban távozni a stúdióból.

Amennyiben James Corden választotta a tetkós dobozt, úgy neki a 1D-t kellett magára varratnia élő adásban, ha azonban az egyik énekes választotta a dobozt, akkor a Late Late szavak kerültek egy általa választott testfelületre. Nagy volt az izgalom a stúdióban, hiszen egyikük sem vágyott egy új tetoválásra (legfőképp a műsorvezető nem). És hogy végül ki húzta a mágikus dobozt? Az alábbi videóból megtudhatjátok! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek