Starity

Tehetség és elegancia – lezajlott a Supermodel of the Year döntője

2015. december 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken látványos és izgalmas gálaesten választották meg a Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny győztesét Budapesten, a Deák Palotában.

hirdetés

Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography

A Supermodel of the Year országos modellfelfedező versenyt négy évvel ezelőtt indították a Netcasting Professional modellügynökség alapítói. A Magyarországon egyedülálló rendezvény célja, hogy tehetséges fiatalokat indítson el a modellszakmában. A megmérettetésre évről évre egyre több modelljelölt jelentkezett; az eddigi versenyeken bemutatkozott fiatal modellek a mai napig képviselik a modellügynökséget külföldön és belföldön egyaránt. Idén is több száz jelentkezőből választotta ki a zsűri a tíz legrátermettebb fiatalt, akik a felkészítő tábor után egy látványos gálaest és divatbemutató során, életükben először bemutatkozhattak a közönség előtt.

A tekintélyes Deák Palotában megrendezett gálaesten a fiatalok többségében ifjú magyar divattervezők pazar kollekcióiban léptek a kifutóra: a lányokon Béres Blanka, Sitku Bernadett, Dobó Kata, Rabócsi Renáta és Szilas Rita divattervezők ruháit és kiegészítőit láthattuk, míg a fiúkon a BP Shop és a Pi Style új kollekcióját tekintettük meg.

Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography

A tíz döntős három szettben vonult végig a zsűri és a közönség előtt. A zsűriben Vajda Alexandra stylist, dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész, Emrah Seyit, a Green Travel utazási iroda ügyvezetője és Nyitrai Dalma modell, a Face of Beauty Hungary 2014 és a Miss Grand Hungary 2015 foglalt helyet.

Egyetértettek abban, hogy a hét lány és a három fiú már mind győztesnek tekinthető, tehetségük könnyen utat törhet magának. Végül a magabiztos fellépésű, határozott versenyző kapta a fődíjat: egy törökországi luxusutazás a Green Travel felajánlásából, továbbá a Tuk Tuk Budapest, a Nunettes és az Asti Martini nyereményeit.

Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography

Meglepetésképpen a divattervezők egy-egy ajándékcsomaggal jutalmazták kedvenc modelljeiket. A többi versenyző sem maradt nyeremény nélkül: mindannyian kaptak egy nemzetközi modellszerződést a Netcasting Professional modellügynökségnél. A The Color Run futóverseny egy-egy startcsomagot ajánlott fel. A lányok gazdagabbak lettek egy-egy L’ Oreal ajándékcsomaggal, az Oxygen Wellness Központ három páros bérletet ajándékozott a legjobbaknak. Továbbá egy fiú és egy lány szerepelhet az #Mcult divatmagazin tavasszal megjelenő nyomtatott számának címlapján.

Az éjszakába nyúló, fantasztikus partin a jó hangulatért a Bombay Sapphire, a Grey Goose és az Asti Martini italai feleltek, frissességről pedig a Watt energiaitalai és a Zöld Lédi vitaminbombái gondoskodtak.

Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography
Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography
Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography
Fotó: Ati Photography & Korcsog Photography

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek