Starity

Zátonyra futott Polyák Lilla házassága

2015. december 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többszöri nekifutásra sem sikerült megmenteni a házasságot, így Lilla és Zsolt a válás mellett döntött.

hirdetés
Zátonyra futott Polyák Lilla házassága
Fotó: MTVA

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt húsz évig éltek együtt, tizenöt éve voltak házasok, amikor úgy döntöttek, ideje pontot tenni kapcsolatuk végére. A Blikk értesülései szerint a sztárpár több ízben is megpróbálta menteni a házasságot – hiába.

Küzdöttek azért, hogy elkerülhető legyen a válás, de úgy tűnik, túlságosan megfáradt a kapcsolatuk. Közel húsz éven keresztül alkottak egy párt, még a főiskolai éveik alatt szerettek egymásba, ami kezdetben összekovácsolta őket, mára már nem adott elég erőt ahhoz, hogy közösen folytassák

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős a napilapnak, aki úgy tudja, Lilla és Zsolt békében váltak el egymástól – utóbbi pedig már ki is költözött a családi fészekből.

Mivel az életünk minden kiemelkedő szakmai és magánéleti történését megosztottuk veletek, fontosnak érezzük, hogy a kevésbé örömteli híreket is tőlünk tudjátok meg. Közel húsz év után nem alkotunk többé egy párt Zsolttal. A kapcsolatunk hullámvölgybe került, amiből nem tudtunk kilábalni, ezért úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk tovább. Nem élünk együtt, de gyermekeinket továbbra is közösen neveljük

– erősítette meg a hírt a Facebookon Lilla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek