Starity

Pamela Anderson meztelenkedhet utoljára a Playboy címlapján

2015. december 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy ezentúl nem közöl teljesen meztelen képeket – utoljára a Baywatch sztárja vetkőzhetett le.

hirdetés

Októberben jelentette be a Playboy, hogy a továbbiakban megszűnnek a magazin hasábjain a teljesen meztelen nőket ábrázoló képek, hiszen fénykorát éli az internet, ahol bárki számára hozzáférhető a meztelenség. A januári/februári lesz az utolsó meztelen képeket tartalmazó szám, melynek címlapjára nem kisebb személyt, mint Pamela Andersont kérte fel a lap alapítója, Hugh Hefner.

Fotó: Playboy (Ellen von Unwerth)

Kaptam egy hívást Hef ügyvédjétől, aki azt mondta: Nem akarunk senki mást. Nincs senki más. Elvállalnád a Playboy utolsó címlapját?

– elevenítette fel a Baywatch-csal híressé vált színésznő, aki karrierje elején modellkedéssel kereste a kenyérre valót.

Érdekesség, hogy éppen ő volt a világszerte híres férfimagazin legnépszerűbb nyuszilánya. Pam 22 éves volt, amikor először vetkőzött le a lapnak, napjainkig pedig 14 alkalommal került a címlapra, és további 15 alkalommal jelentek meg képei az újság hasábjain. Az utolsó meztelenkedős számban részletesen mesél karrierje alakulásáról, és arról, milyen ugródeszkát jelentett számára a Playboy.

Az első fotózásom alkalmával egy egész tekercsre való filmet elkattintott a fényképész, mert annyira ideges voltam, hogy mindig elcsesztem. Korábban fájdalmasan szégyellős voltam, aztán bekattant, hogy valójában senkit nem érdekel, hogy nézel ki meztelenül, kivéve téged. Az emberek általában saját magukkal foglalkoznak, a saját hibáikat tartják szem előtt

– magyarázta a 48 éves szőkeség, aki a mai napig jó barátságot ápol Hefnerrel.

Fotó: Playboy (Ellen von Unwerth)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek