Starity

Ezek a filmek és zenék hoztak lázba minket 2015-ben

2015. december 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben is számtalan új film került a mozikba, és megszámlálhatatlan dal jelent meg, melyek közül a legjobbak hónapokig ostromolták a slágerlistákat. Cikkünkben elhoztuk az idei év legjobbjait.

hirdetés

Valószínűleg estig itt ülhetnénk, ha fel akarnánk sorolni, mi minden jelent meg idén, és mely filmekre kaptuk fel a fejünket azt mondva: Ez lesz az év legnézettebb filmje. Gondoljunk csak bele! Idén került a mozikba a Jurassic Park legújabb része, megjelent A szürke ötven árnyalata, végső búcsút vehettünk a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkertől a Halálos iramban 7-nek köszönhetően, végigizgulhattuk Az éhezők viadalát, és az évnek még messze nincs vége!

Az Egyesült Államokban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő JoBlo egy közel kilenc perces videóban foglalta össze az év legjobb mozgóképes alkotásait, és olyan profin fűzte össze az előzeteseket, mintha egy összefüggő visszaemlékezős filmet néznénk. 

De ne csak a filmekről, hanem a zenéről is essen szó, hiszen idén is pezsgett az élet – főleg a popzene területén!

A zenei újdonságokat, és a legnagyobb slágereket DJ Earworm (Jordan Roseman) dolgozta össze egy közel öt és fél perces mashupba, melynek keretein belül felcsendülnek Taylor Swift, Justin Bieber, The Weeknd, Adele, Ellie Goulding és Drake legjobb pillanatai is. 

Nektek mik voltak az idei kedvenceitek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek