Starity

Ilyen hiányos öltözetben még nem láttuk Fluor Tomit

2015. december 07. 13:01   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor Tomi életében először „vetkőzött” le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a rappert. Tomi egy szál törülközőben és az elmaradhatatlan baseballsapkájában keveredett különös szituációba a Comedy Central improvizációs kalandjában.

hirdetés

A Készhelyzetben egyik híresség sem tudhatja, hogy a beavatott színészek milyen különös küldetésbe rángatják bele, így aztán a zenész/műsorvezető is egy szál derekára csavart törülközőben és atlétatrikóban jelent meg a stúdióban. 

Sok mindenre gondoltam, elsősorban arra, hogy egy nyolcadik kerületi asszonyverő, vagy strici bőrébe bújtattak, ehhez képest kellemes meglepetés volt, hogy egy filmszínész szerepét kaptam

– mondta Fluor, aki ritkán szokott ilyen felszerelésben flangálni. 

Tartottam tőle, hogy akaratomon túl villantok egyet, de olyan profi módon sikerült még bukfenceznem is, hogy nem fedtem fel bájaimat a tévénézőknek

 – nevette el magát a Wellhello oszlopos tagja. Fluor Tomi szabad teret engedett a Készhelyzet stylistjának, mindössze egy dologhoz ragaszkodott: a sapkájához. 

Sokat kellene fizetni ahhoz, hogy levegyem a sapkát. Most ez a védjegyem, de pár év múlva lehet, hogy véget vetek ennek az őrületnek, nem szeretnék tíz év múlva sapkás Tomi bácsi lenni

– magyarázta a rapper. Bár sapkagyűjteménye több mint 200 darabból áll, a mindennapi életben csak néhányat használ. 

Korábban volt egy sapkafalam, ám ezt kinőttem, ma már csak a gardróbban kapnak helyet. Arra büszke vagyok, hogy miután elkezdtem az ing és a zakó viselését sapkával, azt látom, egyre többen követik a példámat. Talán ennyi hatásom még van a trendekre.

Tomi lazán fogadta a Comedy Central műsorának kihívásait, szerinte nem is kell ezen görcsölni, elég, ha az ember felfekszik az áramlatra és hagyja, hogy a Készhelyzet magával sodorja. Ha kíváncsi, hogyan teljesít a törülközős Fluor Tomi egy igen bizarr helyzetben, akkor hangolódjon a Comedy Centralra ma este 21:30-kor.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek