Starity

Ezek voltak 2015 legőrültebb frizura trendjei

2015. december 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is számtalan újdonság jött divatba, és szinte minden trendre jellemző volt a feltűnő színkavalkád. Hazánkban ugyan nem mindegyik terjedt el, azonban mi mégis összeszedtük az összes frizura divatot, ami népszerűnek bizonyult 2015-ben.

hirdetés

Pasztell-neon mix

Mintha egy gyerek kísérletezett volna a színekkel ennek a különleges frizurának az elkészítésekor. A pasztell és neon színek keveredése különleges összhatást eredményez, a karácsonyi családi összejövetelen, a barátnőd esküvőjén vagy a diplomaosztón megjelenni egy ilyen alkotással azonban kicsit merész lenne, nem igaz?

Fotó: Instagram

Csillámos hajtövek

Valaki elkezdte, a többiek ellesték, és egyik napról a másikra terjedt el a furcsa őrület, ami legjobban akkor mutat, ha a hajad is színes mellé. Hogy ez mennyire lehet kellemes érzés a fejtetőn, és milyen az, amikor cipőkötésért lehajolva, majd felegyenesedve az egész ruhádat csillámpor borítja, azt csak azok tudják, akik kipróbálták...

Fotó: Instagram

Tűzszerű haj

Nálunk ez az abszolút favorit! Vörösből rezesbe, majd szőkébe hajló tincsek? Bármikor bevállalnánk újra!

Fotó: Instagram

Színes ombre

A tavaly divatba jött ombre idén is hódított, ám egy kicsit megbolondított formában. Míg tavaly a természetes színek árnyalása volt a menő, addig idén a természetes egy idegen színnel való játéka tette divatossá az ombre frizurát.

Fotó: Instagram

Opál

Szeretnél úgy kinézni, mint a kedvenc színváltós hajú Barbie babád gyerekkorodból? Ez nem akadály! Érdemes azonban vigyázni, ugyanis a pasztell színek miatt amúgy is hangsúlyossá válik az arcod, így kerüld a rikító színű szemfestéket és rúzsokat, ha nem szeretnél úgy kinézni, mint egy anime karakter.

Fotó: Instagram

Naplemente

Szívesen kísérletezel a színekkel? Szereted a vöröset, a narancsot, a lilát és a kéket? Akkor ezt a frizurát neked találták ki! A végeredmény kicsit nagyon vad ugyan, de így garantáltan te lehetsz a társaság középpontja.

Fotó: Instagram

A füstös

Imádod füstösre festeni a szemhéjadat, ha bulizni mész? Jó hírünk van! Ezentúl mindennapi viseletté válhat ez a stílus – méghozzá a hajadon. Elismerjük, hogy kissé nagyiszerűen hat ez a szín első látásra, de javára legyen szólva, hogy a vállalkozó szellemű divatkövetők a szivárvány minden színével kísérletezhetnek az elkészítésekor.

Fotó: Instagram

Az univerzum

Kék, zöld, rózsaszín, lila – ezekre a színekre lesz szükséged, ha be szeretnéd csempészni a szürke hétköznapokba a világmindenséget

Fotó: Instagram

Rose gold

E különleges szín idén már nemcsak az ékszerkészítők, hanem a fodrászok kedvence is volt. Az aranyszőke és rózsaszín kombinációja kislányos bájt csempész viselője arcára, ugyanakkor a hátránya, hogy főleg azoknak áll jól, akiknek világos a bőrszínük.

Fotó: Instagram

Unikornis

Pasztellszínek. Pasztellszínek minden mennyiségben. Van kérdés?

Fotó: Instagram

A Szörnyella

Ti is emlékeztek még Szörnyella de Frászra a 101 kiskutya című filmből, igaz? Mint a pöttyös bundáért remegő divatdiktátor esetében, úgy itt is a középre kerülő válaszvonal és a két oldal különböző színösszetétele a jellemző. Hogy vad-e az nem kérdéses, de előnyként említendő, hogy a színeket tekintve a lehetőségek ebben az esetben is végtelenek.

Fotó: Instagram

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat haj frizura trend
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek