Starity

Nyerj páros mozijegyet az Elmentek otthonról című film premier előtti vetítésére!

2015. december 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van kedved mozizni egyet a karácsonyi nagybevásárlás kellős közepén? Akkor játssz velünk, válaszolj helyesen egy kérdésre, és ülj be másodmagaddal az Elmentek otthonról című vígjáték premier előtti vetítésére!

hirdetés

Ha tetszett a Másnaposok, ezt a filmet egyenesen imádni fogod! Adott egy szerelmespár, egy jókedvű baráti társaság és a leendő menyasszony családja. Sonia és Franck ugyanis Brazília felé veszik útjukat a lány apjának luxusszállodájába, és úgy döntenek, magukkal viszik barátaikat is a kiruccanásra. Franck úgy érzi, nem is adódhatna jobb alkalom arra, mint hogy feltegye szerelmének a nagy kérdést, de előtte szeretne bevágódni leendő apósánál – ezt azonban nem könnyíti meg a barátok jelenléte, ugyanis a díszes társaság a feje tetejére állítja a csendes üdülőparadicsomot. Ha ez nem lenne elég, a barátok könnyű kaland reményében nekivágnak az esőerdőnek, Sonia édesapja pedig rájuk sózza idős édesanyját, mondván, ráfér egy kis kaland...

A játék menete

A hűs téli időben szívesen kalandoznál Brazíliában, ha csak egy film erejéig is? Akkor nincs más dolgod, mint a cikk végén található Tetszik gombra kattintani, valamint megírni nekünk hozzászólásban, hogy kit vinnél magaddal, ha te nyernéd a négy darab páros mozijegy egyikét, és miért éppen őt. (A nyertest a hozzászólók közül sorsoljuk ki.)

A játék időtartama: 2015. december 9-12.
Sorsolás: 2015. december 13.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy mozi (2015. december 14., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek