Starity

Véglegesítették Antonio Banderas és Melanie Griffith válását

2015. december 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 4-én bontotta fel hivatalosan a tizennyolc évig tartó házasságot a Los Angeles-i bíróság.

hirdetés

A külső szemlélő számára idillinek tűnhetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házassága, ám ki sejthette, mi folyik a zárt ajtók mögött? Ezért is volt meglepő, amikor tavaly nyáron hírül adta a TMZ, hogy a sztárpár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva házassága felbontását kérvényezte. A válást, mint említettük december 4-én mondták ki Los Angelesben.

Az egész procedúra egyébként a vagyonmegosztás miatt húzódott hosszúra, melynek értelmében Melanie-nak ítélte a bíróság a pár aspeni házát, valamint Antonio köteles megfelezni 2004 és 2014 között szerzett bevételét, és megosztani azt exfeleségével. Ezen kívül a színészt tartásdíj megfizetésére is kötelezi a bíróság, így 65 000 dollárt (~ 18 millió forint) kell fizetnie a színésznőnek havonta, azaz 780 000 dollárt (~ 225 millió forint) évente egészen addig, míg a színésznő ismét férjhez nem megy, vagy valamelyikük meg nem hal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek