Starity

Belinda Carlisle jóga-albummal tér vissza

2016. január 19. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű énekesnő legsikeresebb éveiben alkohol- és kábítószerfüggéstől szenvedett. Jelenleg tíz éve tiszta és a zene mellett különböző projekteknek szenteli magát.

hirdetés
Belinda Carlisle jóga-albummal tér vissza

Belinda Carlisle 1978-ban robbant be a köztudatba a The Go-Go's nevű nagy sikerű amerikai lánycsapat énekesnőjeként, majd a zenekar 1985-ös felbomlása után szólókarrierbe kezdett és a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sztárja lett. A sikernek azonban megvolt a maga árnyoldala is: éveken át alkohol- és kokainfüggőségben szenvedett.

Utolsó szólóalbuma 2007-ben jelent meg Voila címmel, azonban készülhetnek a rajongók: Belinda egy jógamantrákat tartalmazó lemezzel tér vissza 2016-ban, amely inkább a pop-hangzásra épít, mint a klasszikus mantrákra.

Az 57 éves énekesnő nem unatkozott az elmúlt tíz évben: Franciaországba költözött, teljesen megszabadult korábbi káros szenvedélyeitől és józan életet él, emellett elsajátította a Kundalini jógát és tanári képesítést is szerzett belőle, valamint Kalkuttában állatmenhelyet nyitott. A családi élete is rendeződött: 1986-ban Mason Morganhoz ment feleségül – egyetlen gyermekük, a mára felnőtt James Duke Mason politikus és a homoszexuálisok jogaiért harcoló aktivista.

Jelenleg a zenei kísérletező korszakomat élem, tudom, hogy nem lesz sikeres anyagilag, de elfogadom. A Voila című francia nyelvű albumom volt az első a karrierem során, amit igazából a szívemből készítettem. Nem volt nyomás, azt csináltam, amit akartam, és mindent szerettem benne. Ezután soha többé nem akarok másképpen dolgozni

– nyilatkozta hamarosan megjelenő újdonsága kapcsán.

Az album megjelenése után Belinda turnéra indul Ausztráliában, hogy újdonságai mellett a régi nagy slágereivel bűvölje el hűséges rajongóit, majd a The Go-Go's – amely eddig több búcsúkoncertet is adott – ismét összeáll egy augusztusi koncertkörútra, mielőtt végleg feloszlanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek