Starity

Jared Leto pert indított a TMZ ellen a kiszivárogtatott videó miatt, melyen Taylor Swiftet becsérli

2015. december 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Személyiségi jogai megsértése miatt pereli a hírportált a 30 Seconds To Mars frontembere.

hirdetés
Jared Leto pert indított a TMZ ellen a kiszivárogtatott videó miatt, melyen Taylor Swiftet becsérli

Tegnap számoltunk be arról a videóról, melyen Jared Leto és zenésztársa látható, amint némi inspiráció reményében zenét hallgatnak. Taylor Swift új albumához érve azonban a zenész illetlen szavakkal illeti az énekesnőt, mondván, hogy magasról tesz a szőkeségre. Taylor rajongóinál ezzel igencsak kihúzta a gyufát, így nem csoda, ha úgy érezte: bocsánatkéréssel tartozik.

Az igazság az, hogy úgy gondolom, @taylorswift13 fantasztikus + egy hihetetlen példa arra, hogy mi minden lehetséges. Ha megsértettem őt vagy a rajongóit, akkor fogadják legőszintébb bocsánatkérésemet

– írta a Twitteren.

Az énekesnő egyelőre nem kommentálta a történteket, valószínűleg egy vállrándítással túllépett rajta, hiszen ő is tudja, hogy nem lehet mindenkinek eleget tenni. Jaredet azonban nem hagyta nyugodni a dolog, és pert indított a videót kiszivárogtató TMZ ellen.

A felvétel eltulajdonításával és közzétételével megsértették a személyiségi jogaimat. Ez pedig mind jogilag, mind erkölcsileg helytelen

– magyarázta Leto a The Hollywood Reporternek adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek