Starity

Dalpremier: Avantasia – Mystery Of A Blood Red Rose

2015. december 11. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban érkezik az új Avantasia-album, amelyről tegnap érkezett meg az első dal.

hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, jövőre érkezik a Tobias Sammet vezette banda legújabb Ghostlights című nagylemeze, amelyről tegnap egy dalszöveges kisfilm kiséretében megjelent az első hivatalos tétel, a Mystery Of A Blood Red Rose képében. Az új lemezen egyébként Toby ismét nagy nevekkel dolgozott együtt, többek között olyan előadókkal, akik már visszatérő vendégek egy-egy dal erejéig.

A lemezről már azt is megtudhattuk, hogy Tobias hatalmas áttörésre készül, ugyanis amellett, hogy egy hosszas turnéra indul a csapat, csaknem három órás koncerteket terveznek világszerte. A zenekar azt is nyilvánosságra hozta, hogy az új anyag változatosabb lesz, mint elődjei voltak, de ettől függetlenül megmaradtak a csapattól már jól megszokott stílusjegyeknél.

A német formáció egyébként Magyarországra is ellátogat majd új korongjával, ugyanis április 4-én a Barba Negra Trackben robbantanak színpadot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek