Starity

Idén reszketnek utoljára a betörők?

2015. december 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub aggodalomra adott okot: lehet, hogy jövőre nem tér vissza a képernyőre Kevin McCallister.

hirdetés
Idén reszketnek utoljára a betörők?
Fotó: 20th Century Fox

A Reszkessetek, betörők! a karácsony részévé vált az elmúlt években, így nem csoda, ha tavaly előtt petíciót indítottak a felháborodott nézők, amikor megtudták, hogy egyik csatorna sem tűzi műsorára a népszerű családi filmet.

Tavaly már nem követték el a kereskedelmi televíziók azt a hibát, hogy kihagyták Kevin történetét a karácsonyi repertoárból, most azonban ismét veszélybe került a betörős karácsonyozás, ugyanis a Bors úgy tudja, hogy valószínűleg idén sugározza utoljára az RTL Klub a filmet, mivel annak sugárzási jogai hamarosan lejárnak.

Arról tudunk beszélni, ami idén képernyőre kerül, és hogy az RTL Klub mivel készül karácsonyra, az napokon belül kiderül

– nyilatkozta hazánk elsőszámú kereskedelmi televíziójának az elnöke, Kolosi Péter a lap megkeresésére.

A Bors természetesen a TV2-nél is érdeklődött az ügyben, ám megkeresésükre mindeddig nem érkezett válasz, így kétséges, hogy Kevin jövőre is beköltözik-e otthonainkba karácsonykor.

A film egyébként 1990-ben került az amerikai mozikba, hazánkba azonban csak 1991-ben érkezett meg. A főszereplőt alakító Macaulay Culkin egyébként éppen a Reszkessetek, betörők!-nek köszönheti hírnevét.

Korábban is kapott kisebb-nagyobb szerepeket, de egyértelműen a karácsonyi film hozta meg számára az áttörést. Később szerepet kapott a Reszkessetek, betörők! folytatásában is, de láthattuk a Mama pici fia, a Palira vettem a papát!, a Richie Rich – Rosszcsont beforr és a My Girl – Az első szerelem című filmekben is. 

Sajnos a korán jött hírnév igencsak megviselte a kiskamaszt, így később már botrányos viselkedéséről, valamint alkohol- és drogproblémáiról cikkezett a sajtó. 2013-ban The Pizza Underground néven alapított zenekart. Több sorozatban is feltűnt az elmúlt években, idén a The Jim Gaffigan Show-ban láthatták rajongói, jövőre pedig a Adam Green's Aladdin című kalandfilmben bizonyítja tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek