Starity

Nicki Minaj topless pózol a Billboard magazin címlapján

2015. december 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard magazin idei utolsó címlaplányának Nicki Minajt választotta, aki ennek alkalmából megszabadult a felsőjétől.

Fotó: Billboard Magazine (David Needleman)

A jelenleg szőke hajjal hódító rapper a magazinnak adott interjújában a találgatásoknak is véget vetett, és elárulta, hogy a születésnapjára kapott meseszép gyémántgyűrű valójában komoly jelentősséggel bír, ugyanis a leendő eljegyzés előkészítési folyamatának része.

Meek és én nem járunk jegyben. Azt ígérte nekem, hogy mielőtt összeházosodunk három gyűrűt kapok tőle

– nyilatkozta sejtelmesen Nicki.

Az már biztos, hogy a szőkeség eddig két gyűrűt kapott a szerelmétől, ugyanis a férfi áprilisban már felhúzott az ujjára egy 15 karátos, szív alakú sárga gyémántot (lent látható); tegnap pedig a fent látható gyémántfoglalatos ékszerrel lepte őt meg.

Egy, a párhoz közel álló barát arról számolt be az E! Newsnak továbbá, hogy nem véletlen, hogy Meek mindig gyémántokkal ajándékozza meg Nickit, mivel mindketten megszállottai e gyönyörű drágakőnek. Annál is inkább, mivel a férfi így kívánja kimutatni, milyen sokat jelent neki a kapcsolat.

Meek szereti elárasztani Nickit gyémántokkal. Ez mindig így volt és így is lesz. Nicki imádja a gyémántot minden formában és méretben. Ez szimbolizálja Meek iránta érzett szerelmét

– nyilatkozta a barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek