Starity

Durva: így szakított Boyd Holbrookkal Elizabeth Olsen

2015. december 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kisebbik Olsen-lány nem is választhatott volna rosszabb alkalmat a szakításra.

hirdetés

Januárban fújta le eljegyzését és a közelgő esküvőt Elizabeth Olsen és Boyd Holbrook. A sztárpár ugyan mindvégig igyekezett titokban tartani kapcsolatát, így se az összetartozásukról, se a szakításukról nem értesítették hivatalosan a rajongókat és a sajtót. A színész azonban a Man Of The World magazin riporterét beavatta a titokba, és szót ejtett a szakítás körülményeiről is.

Azon a napon, amikor a legjobb barátom halálhíréről értesültem, kaptam egy hívást a menyasszonyomtól, és közölte velem, hogy köztünk mindennek vége

– elevenítette fel a fájó emléket a 34 éves színész, aki 2014 márciusában kérte meg Elizabeth kezét. A szakítás már önmagában is fájdalmas lett volna – nem is beszélve arról, hogy telefonon történt –, de így, hogy közben a legjobb barátját, a fotósként dolgozott David Armstrongot is gyászolnia kellett, még fájdalmasabbá tette az egészet.

David volt az első olyan barátom az életben, aki bátorított engem. Mindig azt mondogatta, hogy csináljam azt, amit csinálni akarok. Korábban soha senki nem mondott nekem ilyesmit. Nagyon fontos szereplője volt az életemnek

– magyarázta Boyd. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek