Starity

Tombolnak a rajongók: meglepő változáson esett át a The Walking Dead sztárja

2015. december 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maggie-t életre keltő színésznő új frizurája nem hagyja nyugodni a The Walking Dead rajongóit.

hirdetés

Lauren Cohan a pénteken az iHeartRadio jóvoltából megrendezésre került Jingle Ballon tette tiszteletét, ám sokakat megdöbbentett a külseje. A színésznő csinos volt, mint mindig, lezser öltözéke helyett azonban a frizurájával vonta magára a figyelmet, ugyanis megszabadult vállig érő tincseitől, és egészen rövidre vágatta azokat.

Nem csoda, ha rögtön megkezdődött a találgatás a rajongók körében, hogy vajon mi áll a drasztikus változás hátterében – többen arra gyanakszanak, hogy végleg búcsút kell intenünk Maggie-nek.

Mi van, ha Maggie új frizurája azt jelzi, hogy a karakter meghal az évad végén, Lauren pedig így szeretne továbblépni, ahogyan annak idején Emma Watson tette a Harry Potter végetértekor?

– pedzegette egy rajongó a Twitteren.

A Maggie esetleges haláláról szóló pletykákat azonban egyelőre se nem erősítette meg, se nem cáfolta a népszerű zombis szériát a műsorára tűző AMC, így csak találgatni tudunk, hogyan alakul a lány sorsa...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek