Starity

A Bajos csajok legnépszerűbb jelenetét elevenítette fel Rita Ora

2015. december 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség Mikuláslány-jelmezbe bújt, és előadta a Bajos csajok című 2004-es sikerfilm legnépszerűbb jelenetét a Jingle Bell Rock című dalra.

hirdetés

A fent látott jelenet, amikor Cady, Regina, Karen és Gretchen az iskolai karácsonyi tehetségkutatón előadja szexis táncás a Jingle Bell Rock című dalra, minden bizonnyal az egyik legmeghatározóbb pillanata volt Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried és Lacey Chabert karrierjének, nem is beszélve a lányok millióiról, akik rájuk akartak hasonlítani akkoriban.

Szerencsére Rita Ora sem tért el nagyban a koreográfiától, férfi rajongói pedig minden bizonnyal örömmel látták, hogy ezúttal lengébb öltözetben mutatta meg irigylésre méltó alakját az énekesnő. Az előadásában hallható dal egyébként nagy karácsonyi kedvenc a tengerentúlon, és ki tudja, talán idő kérdése, hogy maga Rita is készít egy ünnepi válogatásalbumot.

A Mark Waters rendezte alkotás egyébként a mai napig a legkedveltebb tinifilmek között van számon tartva, így nem csoda, hogy a LOVE magazin éppen ezt vette alapul, amikor adventi kalendáriumához készítette meglepetését Rita közreműködésével. A lap karácsony előtti rövidfilmjeiben számtalan A-listás sztár működött közre korábban, mint például Kendall Jenner, Gigi Hadid, Irina Shayk, Christina Milian vagy Alessandra Ambrosio.

Az adventi időszakban egyébként a fent említett magazin minden nap új kisfilmmel jelentkezik, melyek egytől egyig a profi munka ékkövei, a kérdés már csak az, hogy vajon milyen meglepetésre számíthatunk karácsonykor?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek