Starity

Alli Simpson szerint Gigi Hadidnak még mindig Cody mellett lenne a helye

2015. december 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Gigi és Cody kapcsolata már több mint fél éve véget ért, Alli még mindig bízik abban, hogy a páros számára még van remény.

hirdetés

 

Gigi Hadid láthatóan már rég továbblépett a Cody Simpsonnal való kapcsolatán, hiszen szakításukat követően Joe Jonasszal alkotott egy párt, néhány hete pedig Zayn Malikkal találkozgat, így semmi jel nem utal arra, hogy múltbéli románcait kívánná felmelegíteni. Mégis ebben reménykedik Alli Simpson, aki nővéreként szerette a modellt.

Szeretném látni, hogy kibékülnek, még mindig erre várok

– nyilatkozta az ET Online-nak adott interjújában Alli, és arról is szót ejtett, hogy Gigivel gyakran sms-eznek, és nagyon jó barátnők a történtektől függetlenül is.

Számomra Gigi mindig is olyan volt, mint egy tapasztaltabb nővér. Ő segített nekem túltenni magam a személyes bizonytalanságaimon

– magyarázta a 17 éves szőkeség.

Gigi és Cody egyébként 2013 elején kezdett találkozgatni egymással, majd 2014 májusában zsúfolt időbeosztásuk miatt döntöttek a szakítás mellett. Az év novemberében ismét egymásra találtak, a szilvesztert is együtt ünnepelték Dubajban, ám az új év sem hozott szerencsét nekik, ugyanis májusban ismét szakítottak – ezúttal véglegesen. Az énekes állítólag ismét egy modell mellett talált rá a boldogságra Sahara Ray személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek