Starity

Niall Horan kész feleségül venni Selena Gomezt

2015. december 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ugyan már befejezte a koncertezést, ennek ellenére nagyobb népszerűségnek örvendenek a srácok, mint valaha. Legutóbb a James Corden vezette The Late Late Show vendégei voltak, ahol Niall vallomást tett – na, de ne szaladjunk ennyire előre!

hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk a műsortól, szinte elmaradhatatlan az úgynevezett carpool karaoke, melynek keretein belül a műsorvezető ártatlan kocsikázásra viszi aktuális vendégét – ez esetben vendégeit –, amikor is az adott előadó legnépszerűbb slágerei kerülnek terítékre. 

Ezúttal a rajongók legnagyobb örömére a One Direction került sorra, így James Corden mellé Niall Horan ült, a hátsó üléseken pedig Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson foglalt helyet. Mint régi ismerősök között szokás, a srácok vidáman köszöntötték a műsorvezetőt, és kezdetét vette közös kalandjuk. 

Elsőként elhangzott az ötöstől a 1D 2011-es slágere, a What Makes You Beautiful, majd a csapat észrevette, hogy egy rajongó van a nyomukban, Liam pedig megjegyezte, hogy már korábban is látta a hölgyet, aki láthatóan nagyon megörült a látványnak, ami a melletté lévő sávban álló autóban fogadta. 

Nem ijesztő egy kicsit, hogy az emberek megtudják, hol laksz?

– kérdezte James, melyre Louis válaszolt a következőképpen:

Dehogyisnem ijesztő, amikor az emberek közel jönnek a házadhoz. Emlékszem, néhány hete arról tweeteltem, hogy nincs is rosszabb annál, mint amikor reggel felébredsz, és akkor veszed észre, hogy nem tudsz meginni egy teát, mert nincs otthon tej. Egy órán belül történt, hogy éppen kinéztem az ablakon, amikor valaki könyörtelenül ráfeküdt a csengőre, és amikor kinyitottam az ajtót, egy 45 év körüli nő állt kint, és azt mondta: Meghoztam a tejet. Én meg csak habogtam, hogy Ó, köszi

– elevenítette fel a történteket az énekes, mire Corden ugratni kezdte azzal, hogy ugyanezt akár nyertes lottószelvényekkel is érdemes lenne eljátszani, ki tudja, mi sülhet ki belőle. Ezt követően ismét dalra fakadt a csapat, sőt a műsorvezető még egy koreográfiát is tanított a srácoknak, majd azt ecsetelgette, mégis meg kéne gondolniuk ezt a szabadságra menős dolgot, de ők nem igazán voltak vevők arra, hogy maradjanak.

Hogy még jobban feldobja az amúgy is jó hangulatot, és megtudja azt, ami rajongók millióit foglalkoztatja, kihívás elé állította a mellette utazó Niallt, és játékra invitálta, melynek értelmében válaszolnia kellett, hogy a Corden által választott három híresség közül ki az, akivel lefeküdne, kit venne feleségül, és ki az, akivel egy évet hajókázna anélkül, hogy ágyba bújna vele. A három hölgy pedig Demi Lovato, Selena Gomez és Tina Fey volt, Niallnak azonban nem okozott fejfájást a döntés: úgy határozott, hogy Tinával bújna ágyba, Selenát vezetné oltár elé, Demivel pedig baráti túrára indulna.

A közös kikapcsolódás zárásaként még felhangzott a One Direction legutóbbi lemezének két legsikeresebb slágere, a Perfect és a Drag Me Down, majd véget ért a 1D-s különkiadás, melyet itt tekinthettek meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek