Starity

Christina Aguilera olyan részeg volt, hogy kis híján tönkretette a dekorációt Seth MacFarlane ünnepi partiján

2015. december 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő úgy felöntött a garatra, hogy színpadra sem tudott állni, és majdnem ráesett egy karácsonyfára.

hirdetés

Nem csodálkoznánk, ha Christina Aguilera lekerülne Seth MacFarlane vendégeinek a listájáról, ugyanis az énekesnő valóságos Grincsként viselkedett a férfi karácsonyi buliján: annyira részegre itta magát, hogy párja, Matt Rutler nem győzte támogatni a szőkeséget, és még így is veszélybe került a dekoráció miatta.

Seth egyébként egy ötven fős nagyzenekaros fellépést adott Beverly Hillsben, ahova Christina is meghívást kapott több más hírességgel együtt. Az előadás során a házigazda színpadra szólította vendégeit egy-egy dal erejéig – fellépett például Meghan TrainorKatharine McPhee és Bill Maher is –, Christina azonban már rendesen elázott, mire ő került volna sorra.

Seth vagy ötször kérte a színpadra, ő azonban újra és újra megtagadta ezt. Borzalmas volt. Azért nem lépett fel, mert nagyon berúgott

– nyilatkozta a sztorit elsőként publikáló Page Sixnek egy szemtanú, aki jelen volt a rendezvényen, melyre meghívást kapott még Courtney Love, Marilyn Manson, Zac Efron, L.A. Reid, John Stamos, Ted Danson, Cheryl Burke és Darren Criss is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek