Starity

Végső búcsújára készül az Anti Fitness Club

2015. december 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan végleg lezárul egy korszak az Anti Fitness Club tagjainak életében, ugyanis december 28-án végleg feloszlik a csapat.

hirdetés

Októberben számoltunk be arról, hogy a népszerű zenekar bejelentette feloszlását, ezzel együtt pedig lányok ezreinek szíve tört darabokra, hiszen a zenekar fennállásának ideje alatt számtalan népszerű és felejthetetlen slágerrel örvendeztette meg a rajongókat. 

A 2002-ben alakult csapatnak a 2007-ben megjelent Még vár ránk ez a Föld hozta meg az áttörést, ami jókor is jött, hiszen nemcsak külföldön, hanem itthon is tombolt az emo-láz. A srácok az egész országot bejárták dalaikkal, és szinte mindenhol teltház előtt játszottak, emellett pedig a legnagyobb fesztiválok visszatérő vendégei voltak.

Az AFC jelenleg utolsó fellépésére készül, melyre december 28-án a Dürer Kertben kerül majd sor, ezt követően pedig a tagok külön utakon folytatják zenei karrierjüket, melyről az alábbi videóban mesélnek részletesebben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek