Starity

Kendall Jenner és Gigi Hadid valóra váltotta egy hajléktalan fiú álmát

2015. december 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John Economou történetét még valószínűleg Hamupipőke is megirigyelné – a 19 éves fiú álmát napjaink legnépszerűbb modelljei váltották valóra.

hirdetés

Engedjétek meg, hogy a megszokottól kicsit eltérő formában meséljünk el nektek egy valóra vált tündérmesét, melyben a jótündér keresztanyát Kendall Jenner és Gigi Hadid játszotta. Történt ugyanis, hogy egy Milwaukee-ból származó fiatalember, John Economou Kaliforniába utazott valóra váltani az álmát, hogy világhírű modell váljon belőle.

A fiú nagyratörő álmokat dédelgetett, ám ahogy az lenni szokott: számításai nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Pénze elfogyott, állandó otthona nem lévén rövid időn belül az utcán találta magát, és mint egy modern hippi, gördeszkázással töltötte mindennapjait.

John azonban nem adta fel a reményt, tudta, érezte, hogy jobb sorsa érdemes, így egyetlen percet sem vesztegetett arra, hogy lógassa az orrát. Nap közben kedvenc négykerekűjén szelte az utcákat, este pedig a homokos tengerparton hajtotta álomra a fejét. Így történt ez azon a napon is, amikor két szépségnek, Kendallnak és Giginek megesett rajta a szeme. A lányok egy reklámforgatásra érkeztek a tengerpartra Ansel Elgorttal, ám amikor meglátták történetünk főhősét, mindketten egyetértettek abban, hogy neki is reklámokban lenne a helye.

Az egyik lány odajött hozzám, és azt mondta, cuki vagyok. Így kezdődött a beszélgetésünk. Amikor beszélgetni kezdtünk, fel sem ismertem őket, csak a végén kapcsoltam. Hosszasan elcsevegtünk, aztán azt mondták, nekem is modellkednem kellene itt, Los Angelesben

– elevenítette fel a történteket John.

Kendall – bizonyítva, hogy mennyire komolyan gondolta amit mondott – felkereste az ő karrierjét is egyengető Two Managementet, ahol beajánlotta a nincstelen fiút. Választása jónak bizonyult, így hamar megtörtént a fiú által várva várt csoda, a többi pedig immár történelem. 

John ugyan azóta sem találkozott a lányokkal, ám a mai napig jó szívvel gondol arra a barna hajú szépségre, akinek a karrierjét köszönheti, és büszkén hirdeti, hogy Kendallnak köszönheti a szerencséjét, a lánynak, aki beváltotta az ígéretét, és valóra váltotta az álmát.

Az egész történet őrületes. Hihetetlenül hálás vagyok. Jó időben voltam a jó helyen. Kendall fantasztikus: két lábban jár a földön, és nagyon laza. Azóta sokat beszéltem a menedzserével és Ansellel is, de se vele, se Gigivel nem volt szerencsém szót váltani azóta. Szeretnék köszönetet mondani nekik, mert ők ketten az okai annak, hogy most itt lehetek, és amiért az vagyok, aki

– nyilatkozta főhősünk, akinek feltett célja, hogy egyszer olyan híres legyen, mint Kendallék, és szentül hisz abban, hogy ez sikerülhet is neki, hiszen magabiztosan és elszántan tekint a jövőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek