Starity

Zayn Malik büszkén vállalja Gigi Hadidhoz fűződő kapcsolatát

2015. december 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy mi is van Zayn és Gigi között, most már azonban hivatalosan is vállalják kapcsolatukat a szerelmesek.

hirdetés

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a Zayn Malik által az Instagramra feltöltött közös kép, melyen Gigi Hadid átöleli, ő pedig elégedetten dől hátra az ölelésében. Ugyan hozzáfűznivalót nem írt a képhez, ám láthatóan jól érzi magát a modell társaságában, akivel az elmúlt hetekben több ízben is lencsevégre kapták.

Az új álompárt először az American Music Awards afterpartyján csíphették el a szerencsések, nem sokkal később pedig a The Nice Guy nevű étteremből távozóban fotózták le őket, ahonnan kéz a kézben távoztak.

Kapcsolatuk felvállalásával sokaknak okoztak fejfájást: Gigi exe, Joe Jonas látni sem akarja a párost; a lány másik exbarátjának, Cody Simpsonnak a húga pedig abban reménykedik, hogy Gigi még visszatér a bátyjához, erre azonban igen csekély az esély.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek