Starity

Jenson Button egy évvel esküvője után máris válni készül

2015. december 25. 15:03   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évvel azután, hogy egybekeltek máris válni készül a japán modell és a brit autóversenyző. Volt már hullámvölgy a kapcsolatban, de most úgy néz ki végleg szakít a pár.

hirdetés
Jenson Button egy évvel esküvője után máris válni készül
Fotó: Jessica Button / Instagram

Éppen egy évvel ezelőtt, 2014. december 30-án fogadott örök hűséget egymásnak a pár, a mesés Maui szigetén. 

A szemfüles rajongók észrevehették, hogy a pár egy ideje már nem mutatkozott együtt, Jessica – tőle szokatlan módon – a Forma 1-es szezon utlsó vesenyeire nem kísérte el férjét, valamint utolsó közös fotójuk, melyet közösségi oldalaikra posztoltak is több hónaposak. 

Nemrég Jenson szóvivője árulta el a DailyMailnek, hogy válik a pár:

Jenson és Jessica úgy döntött, hogy saját útjukat járják ezután, ezt a döntést együtt hozták meg. Nincs köze ehhez harmadik félnek

A döntés az időhiány számlájára írható, Jenson korábban egy interjúban bevallotta, hogy nem találkoznak gyakrabban mint házasságuk előtt, míg ő Forma 1-es karrierje miatt járja a világot, addig modell feleségét Japánba szólítja a munkája, s míg ő édesanyjával egy tokioi lakásban él, addig a pilóta monacói legénylakásába tér haza egy-egy futamhétvége után.

Jessica és Jenson 2008 végén kezdtek randevúzni egymással, és bár 2010-ben volt egy rövidebb mosolyszünet kapcsolatukban, akkor ugyancsak a távolságra és az időhiányra hivatkoztak, akkor rendezni tudták problémáikat és később, 2014. februárjában a pilóta eljegyezte a modellt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek