Starity

Így ünneplik a karácsonyt kedvenc sztárjaink

2015. december 24. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beköszöntött a szenteste, amit természetesen rajtunk kívül kedvenc sztárjaink is fokozott izgalmakkal vártak. Nézzük, kinél, hogy fog telni az idei karácsony!

hirdetés

  • Harry Styles

A One Direction jóképű énekese édesanyjával és nővérével tölti idén is a karácsonyt szülővárosában. A karácsonyfájukról anyukája, Anne posztolt büszkén Instagram-oldalán. Ahogy elnézzük az ajándékokat, nagyon jól viselkedtek ebben az évben is!

Fotó: Anne Twist
  • Mariah Carey

A karácsony egyik legnagyobb rajongója, az All I Want For Christmas énekese is megmutatta New York-i lakásában felállított karácsonyfáját és a dekorációt. Mariah igazán tudja, mitől döglik az a bizonyos légy!

Fotó: Mariah Carey
  • Reese Witherspoon

A színésznő a gyönyörű családjával ünnepli a karácsony szellemét. A fát idén is ő dekorálta, aminek bájos kisfia szemmel láthatóan nagyon örül, és próbálja kitalálni, vajon mit rejthetnek a csomagok.

Fotó: Reese Witherspoon
  • Kris Jenner

Egyenesen a Mikulás tüsszenthetett a Kardashian-család rezidenciáján, legalábbis az északi sark egy darabja került hozzájuk. Már megszokhattuk tőlük, hogy mindenben feltűnőek, így természetesen a karácsonyi dekoráció sem sikerült másképp. Az egyik legvarázslatosabb berendezást láthatjuk Kris Jenner otthonában, aki idén is nagyon kitett magáért! Wow!

Fotó: Kris Jenner
  • Sofia Vergara

A The Modern Family sztárja igazi meghitt hangulatot varázsolt újdonsült férjének és közös lakásukba. Ilyen berendezés mellett csak szeretetben telhetnek az ünnepek!

Fotó: Sofia Vergara
  • Adam Lambert

A zsidó vallású Adam Lambert bár nem szükségszerűen ünnepli a karácsonyt, idén kivételt tett, és a Holy Night feldolgozásával ajándékozta meg rajongóit. A Ghost Town énekese azt is elárulta, hogy az ünnepeket evéssel és a családjával tölti, hiszen ekkor tud a leginkább megpihenni egy kicsit az év során.

  • Gisele Bündchen és Tom Brady

A család itt is megmutatja, hogy az ünnepek szellemet igazán csak a nők hozhatják otthonunkba, így a gyermek és Tom is izgatottan nézi, ahogy a csinos Gisele dekorálja a hatalmas karácsonyfát. 

Fotó: Tom Brady
  • Vanessa Hudgens

A színésznő szerelmével, Austinnal tölti az ünnepek első felét. Az extravagáns hölgy meglepően visszafogott, klasszikus fával jelentkezett Instagram-oldalán és egy minimális dekorációval. Szép!

Fotó: Vanessa Hugdens
  • Christina Aguilera

A decemberi születésű, aranyhangú énekesnő kedvenc időszaka a karácsonyi ünnepek, így lelkesen pózolt a fa alatt szerelmével. Az év elhozta neki a legnagyobb ajándékot, egy kislány születését, így kisfia most már hivatalosan is védelmező báty szerepébe lépett.

A fotóval természetesen nem hazudtolta meg magát, ezzel kívánva kellemes „Grinchmas”-t követőinek.

Fotó: Christina Aguilera
  • Kylie Jenner

A Jenner-lány 2,7 millió dollár értékű otthonában tölti a karácsony első felét, méghozzá a barátaival. Kylie igazán kitett magáért a dekorációval, igazi meghitt, de elegáns ünnepi hangulatot varázsolt lakásába.

Fotó: Kylie Jenner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek