Starity

Szomorú karácsonyi dallal jelentkezett Miley Cyrus

2015. december 25. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Káromkodás és magány jellemzi Miley Cyrus karácsonyi dalát, amivel azokhoz kíván szólni, akik egyedül töltik az ünnepeket. Vajon még mindig a volt vőlegényét hiányolja?

hirdetés
Szomorú karácsonyi dallal jelentkezett Miley Cyrus
Fotó: TYRONE LEBON

A sok boldog, cukormázas karácsonyi pop dalok után Miley Cyrus azokat célozza meg, akik egyedül töltik a szeretet ünnepét, a karácsonyt. Cyrus december 25-én, karácsony első napján jelentette meg a számot, ajándékul rajongóinak.

Miért állítanék fel egy kib@szott fát? Ha senki nincs itt, aki látná (...)

A dalszöveg Cyrustól megszokottan őszinte lett, olyan sorokat tartalmazva, miszerint „cukinak” találja a Mikulást a szakálla végett, és mindig a rosszak listáján végzi, mert mutogatja a cicijét részegen.

A húgom szerint én vagyok a Grinch, anyukám szerint szimplán ribanc vagyok. Miért hagytál el? (...) Boldog karácsonyt kívánok, tudd, hogy hiányzol nagyon

Annyi biztos, hogy Cyrus megközelítése a dallal közel sem egyszeri, saját eset. Az ünnepeket több millióan töltik magányosan, és az öngyilkosságok aránya is a legmagasabb a karácsony időszakában, éppen ezért, figyeljünk környezetünkre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek