Starity

Ezek 2016 legjobban várt albumai

2015. december 29. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben olyan nagy nevek adtak ki albumokat, mint Madonna, Mariah Carey, Adam Lambert, Leona Lewis, vagy éppen a nagy visszatérő, Adele. Lássuk, 2016-ban kiktől várhatunk új zenét.

hirdetés

Drake – Views from the 6 (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Egyes híresztelések szerint január 6-án kerül az üzletek polcaira a lemez, de ez még korántsem vehető biztosnak. A kanadai rapper továbbra is régi barátjával és karrierje kulcsforrásával, Noah "40" Shebib producerrel dolgozik, így nem fogunk meglepődni ha ez az album is sikeres lesz, akárcsak elődei.

Sia – This Is Acting (Megjelenési dátum: január 29.)

Az énekesnő már olyan nagy neveknek írt dalokat, mint Rihanna vagy Adele, ám ők végül visszaadták a felvételeket az eredeti írónak, aki saját, utánozhatatlan stílusával elegyítve januárban adja ki új dalait tartalmazó hetedik albumát, melyet minden bizonnyal rajongók milliói várnak már.

Elton John – Wonderful Crazy Night (Megjelenési dátum: február 5.)

A legendás énekes csupán tizenhét nap alatt vette fel harmincharmadik stúdióalbumának dalait T Bone Burnett producertársával. Az énekes elmondása szerint a dalokba minden vidámságát beletette, hiszen jelenleg rendkívül boldog férjével és örökbefogadott gyermekeikkel.

Lady Gaga – cím nem ismert (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Az énekesnő legutóbbi albuma 2013-ban került kiadásra ARTPOP néven, ami ugyan elérte az első helyet, de megosztotta a nagyközönséget. Azóta többen is megerősítették, hogy Gaga visszatért régi producereihez, és egyre többen hangoztatják, hogy ezzel együtt régi, jól megszokott hangzásvilága és stílusa is visszaköszön az új korongon. Az énekesnő menedzsere elárulta, hogy 2016-ban új fejezet kezdődik Gaga karrierjében.

Katy Perry – cím nem ismert (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Legutóbbi, PRISM című albumával nagyot robbantott az énekesnő 2013-ban. Most, hogy a hozzá kapcsolódó turné is véget ért, elindulhattak a negyedik stúdióalbum munkálatai. Katy menedzsere elárulta, hogy az énekesnő 2016-ban tervezi kiadni új korongját.

Britney Spears – cím nem ismert (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Októberben használta Britney a #B9 hashtaget egy olyan dalról szóló tweetben, amit alig vár már kiadni, ezzel arra célozva, hogy kilencedik albumán dolgozik. A korong címe és megelenési dátuma egyelőre nem ismert, de valószínűleg nem is kell sokat utaznia a pophercegnőnek, mivel szeptemberben két évvel meghosszabbíttatta vegasi állandó fellépéseit.

Iggy Azalea – Digital Distortion (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Miután 2015-ben turnéját is lemondta és visszavonult a médiától, megpihent az ausztrál rapper. Közben természetesen új albumán is sokat munkálkodott, és ha minden jól alakul 2016-ban kész lesz visszatérni a slágerlistákra.

Nick Jonas – cím nem ismert (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Második szólóalbumához a legfiatalabb Jonas-testvér méginkább a soul és az R&B hangzása felé kíván elmozdulni, de a hip-hop stílusjegyeit is szívesen alkalmazza. Elmondása szerint legutóbbi dala, a Levels az előszele az új album hangzásvilágának.

Ariana Grande – Moonlight (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Harmadik stúdióalbumának első kislemeze, a Focus már meg is jelent októberben, ezzel bemutatva az új korong hangzásvilágát. A dallal azt kívánja megerősíteni az énekesnő, hogy már nem egy Nickelodeon-sztár, hanem igenis megvan rá az ereje és hangja, hogy megtalálja a helyét a zenében.

Rihanna, Anti (Megjelenési dátum: ismeretlen)

Az énekesnő sokat csúsztatott nyolcadik albuma egyes hírek szerint bármelyik pillanatban megjelenhet, akár még 2015-ben is, de inkább 2016-ra tehető a várva várt dátum. Az albumról olyan dalokat hallhattunk már, mint a FourFiveSeconds, Kanye West és Paul McCartney közreműködésével, vagy a Bitch Better Have My Money.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek