Starity

Bepillantást engedett magánéletébe Jennifer Lopez

2016. január 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő féltve óvja gyermekeit a rivaldafénytől, legújabb, az InStyle magazinnak adott interjújában azonban kivételt tett, és bepillantást engedett magánélete meghitt pillanataiba.

hirdetés

A J.Lóval készült interjú az InStyle magazin februári számában lesz olvasható (Fotó: InStyle Magazine)

A 46 éves barna hajú szépség teljes gőzerővel vágott neki az új évnek, ugyanis január 6-án debütál a FOX csatornán új sorozata, a Shades Of Blue, egy nappal később pedig az NBC is műsorára tűzi a bűnügyi szériát, melynek különlegessége, hogy J.Lo nem csupán a főszerepet játssza, hanem a produceri feladatokból is kiveszi a részét.

A sorozatban a színésznő Harlee Santos nyomozót alakítja, aki kénytelen az FBI segítségére sietni, hogy lebuktassa korántsem tisztességes főnökét. A szerep különösen közel áll Jen szívéhez, hiszen több mint húsz éve nem volt álladó szereplője egyetlen sorozatnak sem.

A legtöbben azt gondolják magukról, hogy jók. Az ember nyilván igyekszik kihozni magából a legjobbat, de emberként időnként mindannyian követünk el hibákat, legyen szó hazugságról vagy csalásról, önmagunk vagy mások ellen

– nyilatkozta karaktere kapcsán a színésznő, aki, mint említettük, ezúttal családi életébe is bepillantást engedett.

Köztudott, hogy Jen egyedül neveli Marc Anthonyval közös gyermekeit, a 2008 februárjában született Maxet és Emme-et, akiket ha csak teheti, mindenhová magával viszi, hiszen nincs is fontosabb dolog az életében, mint hogy jelen legyen fia és lánya legfontosabb pillanatainál.

Mindketten tudják, hogy nagyon elfoglalt vagyok, és hogy a munkámhoz hozzátartozik, hogy mindig kipihentnek kell lennem. Éppen ezért mindig nagyon csendesek, amikor alszom, mondogatják is, hogy Anyucinak alvásra van szüksége, későig dolgozott előző éjjel. Mi hárman olyanok vagyunk, mint egy csapat

– magyarázta Jen, akinek vállára idén a korábbinál is több feladat nehezül, ugyanis továbbra is kiveszi részét az American Idol tizenötödik, és egyben utolsó évadának zsűrijében, valamint nem kevesebb, mint húsz fellépés vár rá a népszerű kaszinóvárosban, Las Vegasban. Ennélfogva nem csoda, ha nem jut mindig annyi ideje a gyerekeire, mint amennyit szeretne velük tölteni, ám szerencsére akad segítsége.

Amikor ugyanis dolgoznia kell, édesanyja, Guadalupe és testvére, Lynda vigyáznak az ikrekre, ám Jen ilyenkor is gyakran felhívja őket a FaceTime alkalmazáson keresztül, hogy gyerekei minden lépéséről tudjon. Azt is elárulta az InStyle-nak adott interjújában, hogy amikor későn ér haza, és a kicsik már ágyban vannak, olyankor készít magáról egy képet az ágyuk mellett állva, hogy később bizonyíthassa: álmukban is ott van mellettük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek