Starity

Elizabeth Olsen helyettesítheti ikernővéreit a Bír-lak folytatásában

2016. január 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A készítők már gőzerőkkel készülnek a Bír-lak folytatására, ám meglehet, hogy a nézők egyik legnagyobb kedvence, Michelle Tanner mégsem tér vissza a képernyőre.

hirdetés
Elizabeth Olsen helyettesítheti ikernővéreit a Bír-lak folytatásában
Fotó: 5 Minutes With Franny (Frances Tulk-Hart)

A népszerű vígjátéksorozat 1987 és 1995 között futott igen nagy sikerrel, és mivel a rajongók már évek óta könyörögtek a folytatásért, így nem csoda, hogy a készítők (és a Netflix csatorna) beadták a derekukat. A széria első 13 epizódját már leforgatták (február 26-án kerül képernyőre az első rész), az azonban még mindig kérdéses, visszatér-e a Tanner család legfiatalabb tagja, akit annak idején Mary-Kate és Ashley Olsen felváltva keltett életre.

Köztudott, hogy az ikerpár tagjai immár évek óta nem forgatnak, és nem is tervezik a képernyőre és a filmvásznakra való visszatérésüket, ugyanis a divatvilágban találták meg a helyüket, valamint sikeresen vezetik saját vállalkozásukat. A készítők természetesen ennek ellenére is megkeresték a lányokat, akik elutasították Michelle szerepét.

Volt némi kavarodás a megkeresésükkel kapcsolatosan. Először azt mondták, meg sem kérdeztem őket. És valóban, én magam személyesen nem is kérdeztem meg őket, de a producerek felvették velük a kapcsolatot tudomásom szerint. A lényeg, hogy végül felhívtam Mary-Kate-et, és elmagyaráztam neki, hogy a folytatás mindenképpen megvalósul, és szeretném, ha visszatérnének és részesei lennének. Ők már eldöntötték, hogy ezt nem szeretnék, én pedig tiszteletben tartom a döntésüket

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a Jesse Katsopolist alakító John Stamos.

A készítők figyelmét természetesen nem kerülte el, hogy az ikrek húga, Elizabeth is sikeres filmes múltat tudhat a háta mögött, így aligha meglepő, hogy MK és Ash nemleges válaszát követően szöget ütött a gondolat a készítők fejében, hogy mi lenne, ha a kisebbik Olsen-lánynál kilincselnének.

Azt mondtam a többieknek, hogy hívjuk fel a testvérüket, és kérdezzük meg, érdekelné-e Michelle Tanner szerepe. Beszéltünk az ügynökével, aki azt mondta: Ugyan már, nemet fog mondani. Legalább azt elmondhatjuk, hogy megpróbáltuk

– elevenítette fel Stamos, arról azonban továbbra sincs hír, hogy Elizabeth valóban nemet mondott-e, mi azonban reménykedünk abban, hogy végül beadja a derekát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek