Starity

Kasza Tibi a Facebooknak köszönheti megélhetését

2016. január 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tibi számtalan szerepben kipróbálta magát az elmúlt években, így láthattuk a Crystal énekeseként és dalszerzőjeként, szólóénekesként és műsorvezetőként is, ám az igazi áttörést a világszerte népszerű közösségi oldal hozta meg számára.

hirdetés
Kasza Tibi a Facebooknak köszönheti megélhetését
Fotó: RTL Sajtóklub

Ugyan Tibi továbbra is látható a képernyőkön, ám lassan a Facebook válik a kedvenc csatornájává – már ami a rajongóival való kapcsolattartást illeti. Az énekes-műsorvezető ugyanis több mint félmillió követővel rendelkezik a közösségi oldalon, akiket nap mint nap megörvendeztet képekkel, videókkal és az sem ritka, hogy csak úgy spontán bejelentkezik, hogy rajongói élőben is bepillantást nyerhessenek magánéletébe és gondolataiba.

Megosztott tartalmait több mint kétmillióan látják naponta – többek között ennek (is) köszönheti, hogy hazánk legnépszerűbb közösségi médiás celebének választották nemrégiben, és a legnagyobb cégek versengenek a kegyeiért hirdetés reményében. Tibi saját elmondása szerint két évvel ezelőtt tudatosan kezdte kiépíteni közösségi oldalát, és láthatóan elégedett az elért eredményekkel.

Soha nem költöttem egy forintot sem hirdetésre, és ma ott tartok, hogy a legnagyobb cégek ver­sengenek azért, hogy nálam hir­dessenek. Ki merem jelenteni, ma már főállásban face­boo­ko­­­zom. Napi hat-nyolc órát töltök telefonnal a kezemben, és tizenöt bejegyzésem van. Mérhetetlen szabadság ez nekem

– nyilatkozta a Borsnak, ugyanakkor azt is megerősítette, hogy magánélete intim dolgait szeretné megtartani magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek