Starity

Justin Bieber: „Selenával már nem vagyunk ugyanazok, akik egykor voltunk”

2016. január 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Követni is alig lehet azt a drámát, ami az egykori sztárpár között zajlik.

hirdetés

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, egyre komolyabbra fordul Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolata, ám van, aki korántsem örül ennek tiszta szívéből. Selena Gomez ugyanis napokkal azután, hogy az Instagramon landolt az a bizonyos csókolózós kép, egy interjújában kijelentette: a továbbiakban nem hajlandó válaszolni exbarátjával kapcsolatos kérdésekre.

Ez a kép húzta ki a gyufát Selenánál (Fotó: Instagram / Justin Bieber)

Az érintett ezzel szemben továbbra is azt hangoztatja, hogy szereti Selenát, és lát lehetőséget arra, hogy a jövőben ismét egy párt alkossanak, ám meglátása szerint már korántsem azok, akik egykoron voltak, amikor 2010-ben összejöttek.

Mire készül Selena a szívemmel? Csak viccelek. Szeret engem, ahogyan én is őt. Ki ez a srác? Egy vicc! Egy tuskó

– nyilatkozta a The Bert Show keretein belül készült interjúja során az énekes, arra a fiatalemberre (Christopher Mason) utalva, aki feltűnt exbarátnője mellett a Hands To Myself című szerzeményhez készült kisfilmben.

Ugyan, ő egy jóképű srác valójában, nem is tagadhatom. Szeretném, ha Selena boldog lenne. Szeretem őt, barátok vagyunk. Szükségünk volt egy kis időre, hogy felnőjünk önmagunkhoz, és úgy voltunk vele, hogy talán még összejöhetünk a jövőben. Ez az egész azonban túl sokáig tartott, mi pedig eltávolodtunk egymástól, és már nem vagyunk ugyanazok, akik egykor voltunk

– magyarázta Justin, aki szót ejtett arról a pletykáról is, miszerint Kourtney Kardashiant is volt lehetősége közelebbről megismerni nem sokkal azután, hogy a valóságshow-sztár véget vetett Scott Disickhez fűződő kilenc évig tartó kapcsolatának.

Nem titkolja, hogy a legidősebb Kardashian-nővérrel is összemelegedett (Fotó: Channel 24)

Mit is mondhatnék? Ki lettem használva, de hagyjuk ezt. Ő egy klassz nő. Őt is és a családját is évek óta ismerem

– vallotta az énekes, nem titkolva, hogy valóban volt egy futó viszonya a tőle 15 évvel idősebb barna hajú szépséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek