Starity

Miley Cyrus lemondta Los Angeles-i fellépését, hogy Liam Hemsworth-szel lehessen

2016. január 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még csak találgattunk, hogy vajon mi folyik az egykori szerelmesek között, mostanra azonban egyre inkább úgy áll a dolog, hogy elérkezett a folytatás ideje.

hirdetés
Miley Cyrus lemondta Los Angeles-i fellépését, hogy Liam Hemsworth-szel lehessen

Miley és Liam egyre több időt tölt egymással, és már nem is titkolják, hogy milyen jól szórakoznak együtt, amit több, őket együtt látó szemtanú is megerősített a napokban. Az egykori jegyesek ugyanis többször randevúztak a két ünnep között, a szilvesztert is együtt töltötték, amit egy zenei fesztiválon való enyelgéssel koronáztak meg. Hivatalosan ugyan egyelőre nem mondták ki újbóli összetartozásukat, ám a bizonyítékok magukért beszélnek.

Miley-nak nemrégiben például a Linda Perry rendezte Freeheld partyn kellett volna megjelennie, ahol sztárvendégként lépett volna fel, ám az utolsó pillanatban lemondta a jelenését, arra hivatkozva, hogy továbbra is Ausztráliában van – akárcsak exvőlegénye és annak családja.

A rendezvényre egyébként maga Linda invitálta meg az énekesnőt Ellen Page javaslatára, ám nélküle is sikeres estét zártak a szervezők, ugyanis olyan A-listás hírességek szolgáltatták a talpalávalót, mint Christina Aguilera, Courtney Love, Juliette Lewis és a The Cultból ismert Ian Ashbury.

A partyn továbbá olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Tobey Maguire, Jodie Foster, Alexandra Hedison, Jessica SimpsonEric JohnsonAshlee SimpsonEvan Ross, Julie Chen, Aisha TylerDonald Faison és Frances Bean Cobain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek