Starity

Készül Sienna Miller és Ben Foster filmje

2010. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sienna Millernek és a Six Feet Under sorozat sztárjának, Ben Fosternek közös filmje már készülőben van.

hirdetés
Készül Sienna Miller és Ben Foster filmje

Sienna Millert mindenki ismeri, ő egy amerikai színésznő, illetve Jude Law felesége, de Ben Fostert sem kel bemutatni, a Six Feet Under sorozat sztárját, aki feltűnt már az egyik X-Men filmben is, ahol Angel szerepét kapta.

A két híresség most egymás oldalán lesz látható, a most készülő Yellow című drámában, ahol Sienna Xanne szerepét kapta, Ben pedig Nowell szerepébe bújik bele. A két híresség mellett Luke Wilson és Max Thieroit is helyet kapott.

A történet egy nőről szól, aki drogfüggőségével és elviselhetetlen családi titkokkal próbál megbirkózni. A szereposztás bíztató, már csak arra vagyunk kíváncsiak, Sienna vagy Melanie lesz-e főszerepben.

A filmet most kezdték el forgatni, és valószínűleg 2012-ben az amerikai mozik be is mutatják. A rendezői székbe Nick Cassavetes ült, aki a John Q és az Aplha Dog filmeket is rendezte, a forgatókönyvet pedig Heather Wahlquist írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek