Starity

Visszatérésére készül Justin Timberlake

2016. január 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fia születése óta igyekezett a családjának élni Justin Timberlake, de immár készen áll a visszatérésre.

hirdetés
Visszatérésére készül Justin Timberlake
Fotó: Saturday Night Live

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, 2016 Justin Timberlake éve lesz. A színész-énekes ugyanis nemcsak a film-, hanem a zeneiparba is visszatér idén, és már el is kezdte a munkálatokat. A 34 éves, egygyeremekes apuka jelenleg a Trollok című animációs családi vígjátékon dolgozik Anna Kendrickkel, mely műben nemcsak a Branch névre keresztelt karakter hangját kölcsönzi, hanem ő írja a filmzenét is.

Mindig is arról fantáziáltam, hogy összehozom a film és zene világát egy gigantikus nagy műben, és nem is lehetnék izgatottabb most, hogy ez végre megvalósul a DreamWorksnak hála a Trollok képében. Ez a film nagyon különleges a számomra, és már nagyon várom, hogy láthassátok

– nyilatkozta Justin az E! News riporterének. 

Ami magát a történetet illeti: a középpontban a gravitáció törvényeit meghazudtoló, színes sörényű manócskák állnak – közülük is kiemelkedik Branch, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy elrejtse és titokban tartsa nem mindennapi színeit, miközben barátra talál Poppy hercegnőben (Anna Kendrick). A történet november 4-én kerül az amerikai mozikba, és minden bizonnyal hazánkban is forgalomba kerül, a pontos megjelenési dátum azonban egyelőre nem ismert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek