Starity

Mary-Kate Olsen visszatér a képernyőkre?

2016. január 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színésznő azt fontolgatja, hogy elvállalja Michelle Tanner szerepét, és visszatér a Bír-lak folytatásában.

hirdetés
Mary-Kate Olsen visszatér a képernyőkre?

Hosszú hetek óta folynak a találgatások azt illetően, hogy vajon elvállalja-e valamelyik Olsen-lány egykori karakterének, Michelle Tannernek az életre keltését. Eddig nagyon affelé hajlott az ikerpár véleménye, hogy már semmi keresnivalójuk a filmvilágban, ám a sorozat producere, Bob Boyett reményre adott okot, ugyanis elárulta, hogy Ashley ugyan nem szeretne szerepelni, Mary-Kate azonban fontolóra vette visszatérésének lehetőségét.

Ashley arra hivatkozott, hogy tizenhét éves kora óta nem állt kamerák előtt, és kényelmetlenül érezné magát. Ezzel szemben Mary-Kate azt mondta, hogy rajta a sor, ha már Ashley passzolta a lehetőséget, bár azt is hozzátette, hogy jelenleg nagyon rossz az időzítés számára

– árulta el a részleteket a producer, aki bízik abban, hogy a lány végül beadja a derekát.

Nem csoda, ha az ikrek ódzkodnak a színészkedéstől, hiszen hosszú ideje nem forgattak, mára már a divat világában leltek hivatásukra, saját márkáikkal pedig több díjat is elnyertek. Mindent összevetve, még ha MK valóban vissza is térne, az időzítés valóban számára a legkényelmetlenebb, hiszen a forgatás jelentős többletmunkát róna rá, ami jelenleg valószínűleg nem hiányzik neki, hiszen a munkán túl még szinte meg sem száradt a tinta házassági anyakönyvi kivonatán.

A sorozat újraindítása olyan volt számunkra, mint egy családi találkozó, ahol néhány rokon nem bukkant fel. Úgy hiszem, ők egészen más szemszögből látják ezt az egészet. Amikor összejöttünk, megosztottuk egymással az emlékeinket, ők azonban nagyon kicsik voltak még amikor annak idején elindult a sorozat, így ők nem őrzik ugyanazokat az emlékeket, mint mi, többiek. Nem igazán volt lehetőségem beszélni velük, de megértem, miért nem olyan izgatottak a folytatás miatt

– magyarázta a sorozatban Joey Gladstone-t alakító Dave Coulier.

Természetesen a készítők mindenre gondoltak, és mint korábban beszámoltunk róla, az ikerpár húgának, Elizabeth Olsennek is felajánlották a szerepet. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy a színésznő Michelle bőrébe bújna-e, ha nővérei nemet mondanának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek