Starity

Nagyszabású sorozattal erősít a Viasat3

2016. január 08. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viasat3 nagyszabású sorozattal lepte meg a televíziónézőket: A Shannara – A Jövő Krónikája január 7-én került bemutatásra a csatornán.

hirdetés

A Viasat3 meglepte a televíziónézőket, amikor bejelentette, hogy megvásárolta a 2016-os év egyik legnagyszabásúbb sorozatának jogait. A Shannara – A jövő krónikája mint említettük, tegnap került bemutatásra, mindössze két nappal az amerikai premier után. 

A sorozat Terry Brooks regénysorozatának alapján készült, maga a történet pedig egy család életét követi nyomon, akik képesek a mágia használatára, és folyamatosan hatással vannak a világ jövőjének alakulására. A fő cselekményszál egy félig ember, félig elf hős és egy elfhercegnő kalandjait mutatja be, akiknek az a feladata, hogy megállítsanak egy démonsereget, amely a világuk elpusztítását tervezi.

A készítők nem a nagy színészekkel akarták eladni a sorozatot, hiszen kevésbé ismert, fiatal tehetségekre bízták a főszerepeket, mint például a feltörekvő Austin Butler, akit korábban a Carrie naplójában, illetve A zöld íjászban láthattak a nézők. Említést érdemel még az elfhercegnőt alakító Poppy Drayton is, aki korábban csak epizódszerepekben csillogtathatta meg a tehetségét. 

A sorozat alapjául szolgáló Terry Brooks-könyveket, a legtöbben A Gyűrük Ura- és a Trónok Harca-könyvekhez hasonlítják, így azoknak a nézőknek, akik szeretik a fantasy-történeteket, szinte garantáltan nem okoz csalódást a csütörtök esténként sugárzásra kerülő széria. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek