Starity

Khloe Kardashian életvezetési tanácsait érdemes megfogadni

2016. január 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú utat járt be Khloe Kardashian az elmúlt évben, ám erősebb lett mint valaha! A valóságshow-sztár testileg-lelkileg megújult, tanácsaival pedig sokaknak segített.

hirdetés
Khloe Kardashian életvezetési tanácsait érdemes megfogadni
Fotó: Facebook / Khloe Kardashian

Felsorolni is hosszú lenne, mi minden történt az elmúlt évben Kardashianékkal, ám kétségtelen, hogy Khloe bizonyult a legerősebbnek mindannyiuk közül. A szőke szépség ugyan év végén még betegséggel küzdött, mára azonban jobb formában van, mint valaha, és pozitívan tekint a jövőbe. Ez sajnos öccséről, Rob Kardashianról nem mondható el, a fiatalembert ugyanis teljesen maga alá temette a gondolat, hogy több mint negyven kilót hízott és kettes típusú diabétesz alakult ki nála.

Azt mondtam Robnak, hogy fogadja meg a tanácsomat, hiszen a legjobb bosszú az, ha csúcsformába hozza magát. Talán bután hangzik, de igaz. Nincs is jobb annál, mint amikor megdolgoztatod az izmaidat a konditeremben. Nemcsak jobban érzed magad tőle, hanem a végeredmény, a szexi alak ráébreszti az exedet, hogy mit szalasztott el

– magyarázta Khloe, aki Lamar Odommal való szakítása után maga is új életet kezdett, és jelenlegi alakján valóban nem találni hibát. A szőkeség azt sem volt rest elárulni, hogyan érte el a változást.

Bolondulok a sajtokért, és imádom a tejet, mégis kiiktattam őket az étrendemből, hogy látványosabb eredményt érhessek el. Másfél hónap alatt fogytam öt kilót azáltal, hogy lemondtam a tejtermékekről, de semmi máson nem változtattam. Őrületes, nem igaz?

Khloe azonban a diéta mellett természetesen intenzíven sportolt is, így csodás alakját nemcsak megváltozott étkezési szokásainak köszönheti. Legutóbbi interjújában pedig azt is bebizonyította, hogy nemcsak a divathoz ért, hanem szívesen ad párkapcsolati tanácsokat is, és elsősorban azt hangsúlyozta, hogy fogadjuk el és szeressük önmagunkat.

A legfontosabb dolog, hogy légy őszinte önmagadhoz! Meg kell találnod a módját, hogy megbékélj a veled történtekkel, és lásd be, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Tudod, az idő minden sebet begyógyít. És persze semmi sem tart örökké, ami egyszerre jó hír és rossz. Légy pozitív, és maradj önmagad

– tanácsolja Khloe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek