Starity

Megszületett az első Gloriana-baba, Rachel Reinert pedig elhagyja a csapatot

2016. január 17. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zajlik az élet a Gloriana együttes háza táján: míg Tom Gossin első gyermeke érkezéséről adott hírt, addig Rachel Reinert úgy döntött, szólóban folytatja.

hirdetés

Tom Gossin hét elején számolt be arról, hogy felesége, Jaime Moffett életet adott első közös gyermeküknek. A páros 2013-ban tízévnyi együttjárás után házasodott össze, így korántsem döntöttek elhamarkodottan, mikor gyermeknevelésre adták a fejüket.

Az újdonsült anyuka és a baba is jól vannak, a piciről pedig a büszke apuka már közzé is tett néhány képet az Instagramon, rajongói legnagyobb örömére, akik nem győztek gratulálni a szülőknek a gyönyörű babához.

A Gloriana frontasszonya, Rachel Reinert azonban már korántsem szolgált ilyen jó hírekkel, ugyanis arról számolt be a Twitteren követőinek, hogy bár felejthetetlen élményekben volt része a Gloriana élén, mégis otthagyja az együttest, hogy szólókarrierbe kezdjen.

Egy életre való szép emléket őrzök a szívemben. Lehetőségem volt bejárni a világot, és utam során számtalan fantasztikus emberrel találkoztam. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki része volt ennek a nyolc éven át tartó utazásnak, és a szívem legmélyéről mondok köszönetet. Nem volt könnyű a döntés, amit meghoztam, de úgy éreztem, eljött az ideje, hogy továbblépjek, és kövessen a szívemet. Tom és Mike Gossinnak pedig a legjobbakat kívánom. Ezen túl izgatottan jelentem be, hogy megkezdtem életem új fejezetét önálló country előadóként. Az év első részét dalírással töltöm majd, és az albumom rögzítésével. Alig várom, hogy a dalaim megjelenjenek, olyan hamar, amennyire csak lehetséges

– írta az énekesnő a mikroblogon.

Egyébként nem Rachel Reinert az első, aki a Gloriana elhagyása mellett dönt: 2011-ben Cheyenne Kimball intett búcsút az együttesnek, hogy szólóban folytassa. A szőke hajú szépség azonban kolléganőjével ellentétben nem jelentette be előre a dolgot, hanem egyszerűen nem jelent meg egy fellépésen. Az együttes nem neheztelt a dologért, egy interjúban akkor ki is fejezték, hogy megértik a döntését. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek