Starity

Elmenekült Magyarországról az exműsorvezető

2010. szeptember 25. 14:02   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steiner Kristóf több mint két hete már Londonban él. Saját bevallása szerint a magyar valóság elől kellett elmenekülnie.

hirdetés
Elmenekült Magyarországról az exműsorvezető

Nemrég költözött Londonba Steiner Kristóf, aki ezúttal 3 hónapot tölt az angol fővárosban. Legjobb barátnőjét, Annát is magával vitte az útra, hogy megmentse őt is az unalmas, szürke budapesti hétköznapoktól.

Az exműsorvezető elsősorban tanulni és dolgozni indult, azonban ottlétének minden pillanatát kiélvezi. A Goldsmith Egyetemre jár, ahol prózaírást tanul, cikket ír  több  magazinnak, közben  folyamatosan ír a blogjába és tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi oldalakon.

Van miről írnia, mivel Londonban pörög az élet, Fashion Week, hírességek, partik, kiállítások, sőt, még filmszerepet is kaptak a Weekender című alkotásban. Ha otthon vannak sem unatkoznak, mivel lakásukon hat lakótárssal kell osztozniuk. 

Az egykori Viva  VJ  egyetlen bánata, hogy Magyarországon kellett hagynia kínai kopasz kutyáját, Özgét, mivel Angliában karantén van a kuytáknak, és nem engedné, hogy  ketrecbe zárják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek